PC-kabelmodeller

Datorkablar »

Den rätta kabeln för varje anslutning

Nätverkskablar »

Vi har vi ett stort urval av nätverkskablar för anslutningar till externa nätverk. Nätverkskablar med eller utan anslutning, nätverkskablar med korsad kabel, fiberoptiska kablar med eller utan anslutning och olika tillbehör för nätverkskablar som RJ45-kontakter och monteringsdelar. Läs mer om applikationerna för ett nätverk och WIFI här.

Drivkablar »

Anslut din interna eller externa hårddisk eller minnesenhet till datorn med drivkablarna eller anslut dem till din externa hårdvara. Bland annat IDE-kablar, SAS-kablar och SATA-kablar.

USB kablar »

USB eller Universal Serial Bus. Denna universella datakabel är förmodligen den mest använda kabeln av alla datorkablar och finns i olika hastigheter, vi känner till USB 1 och 1.1 och 2.0 (upp till 480 MB) men för överföring av större datamängder är det bättre att använda 3.0 (5Gb) eller 3.1 (10Gb). Läs mer om USB-produkter här.

Monitor och HDMI kablar »

Rätt kabel för rätt bild! Med vårt utbud av bildkablar såsom VGA, DVI, Display port och HDMI bestämmer du själv vilken kabel som passar bäst för din enhet. Välj rätt kabel baserad på din utrustning och (digitala) applikationer för ljud eller Ethernet. För en överblick över de olika kablarna kan du kolla här.

Adapter och omvandlare »

Har du köpt ny hårdvara och då insett att den gamla anslutningen inte längre passar? Inga problem, med våra adaptrar och omvandlare kan du enkelt koppla din gamla hårdvara till dina nya apparater och fortsätta använda dem. Du hittar också kopieringsstationer, dataklonare och adaptrar för tangentbord, mus, minneskort och bildskärmar.

Förutom de kända datorkablarna med kontakter, har vi också ett stort sortiment av sladdar och kablar för den professionella marknaden. Behöver du stora bulkmängder? Kontakta vår säljavdelning och få ett skräddarsytt erbjudande. Conrad är också rätta partnern för kablar och tillbehör för B2B-kunder. Nedan följer en översikt över hela vårt sortiment:

Trådar »

Trådar är enkla ledare (1 ledare). Dessa inkluderar anslutningskablar, flerkärniga ledare, jordkablar och koppartråd. Kablar och ledare av bättre kvalitet kan beställas enkelt och snabbt online hos Conrad. Vet du inte riktigt vilken kabel du behöver för ditt projekt? Kontakta vår säljavdelning, vi hjälper dig gärna.

Kablar utan kontakt »

Kablar består utav två eller flera ledare och är i allmänhet något tjockare än kardelerna. Kablar är generellt utrustade med skärmade material. Dessa utgör anslutningen mellan datorkomponenter, ljud och videoingångar och teleutgångar. Ofta består kablarna av flera trådar. Här hittar du COAX-kablar, Fiberoptiska kablar, Datakablar, Telekablar och Nätverkskablar.

Kablar med kontakt »

Kablar med kontakt. Denna grupp med färdiga-att-använda kablar har kontakter, så de kan anslutas direkt till apparaten. Inom denna grupp hittar du Audio-Video kablar, Datorkablar, Telekablar, Strömkablar, SAT kablar och kontakter. Mätkablar, Mobilkablar och Scen-och Studiokablar.

Kabeltillbehör »

Allt för att fästa, förlänga, dela eller ansluta dina kablar. Stort utbud av kabelverktyg och verktyg för hemmafixaren men även för den professionella användaren.