Om Conrad

Conrad har varit ett familjeföretag i 100 år. Vi garanterar våra kunder pålitliga leveranser inom 24-48 timmar i hela Europa. Vi förser våra B2B-kunder med morgondagens innovativa teknik redan i dag: via vår inköpsplattform erbjuder vi ett brett utbud av produkter från ledande tillverkare till våra kunder inom en rad olika branscher så som industri, underhåll och reparation samt forskning- utveckling, och utbildningsinstitutioner. Med andra ord, i stort sett alla människor som älskar teknik och tycker om att använda den. Detta erbjudande kompletteras av ett brett utbud av mycket professionella tjänster med verkligt mervärde för din verksamhet. Eftersom våra engagerade och kompetenta medarbetare fokuserar på dig varje dag.

Hur allt började...

Låt oss ta dig genom Conrads 100-åriga historia. En imponerande historia, vackert sammanfattad och fortfarande relevant för vår dagliga verksamhet idag.

  

Sourcing platform

Som en inköpsplattform med över en miljon produkter internationellt erbjuder vi våra kunder "all parts of success" för inköp av tekniska produkter. Från enskilda reservdelar till stora volymer hittar du allt du behöver för din verksamhet, 24 timmar om dygnet. Uppfyll alla dina tekniska behov snabbt och enkelt genom bekväm one-stop-shopping med kundorienterade lösningar och tjänster och personlig expertrådgivning. Tack vare våra individuella inköpskontakter kan vi också hitta den bästa lösningen för ditt företags storlek. För att leverera exakt det som gör dina projekt eller ditt företag till en framgång.

  

En partner som du kan lita på - internationella siffror och fakta

650 leverantörer

210 miljoner besökare online per år

Mer än 1 miljoner listade produkter

1 miljard Euro i årlig omsättning

10 inköpslösnigar

2 500 gränssnitt med företag

   

2 miljoner B2B-kunder

   

100 års expertis inom teknik

   

Verksamheter i 15 länder

  

Leverantörer & varumärken

  

Effektiva inköp

För att göra inköpsprocessen enkel, snabb och heltäckande tillhandahåller vi 750 000 produkter från ledande varumärken och tillverkare, tillsammans med en rad tjänster som är skräddarsydda för dina behov. Hos Conrad får företagskunder exakt det som gör att deras projekt eller verksamhet blir framgångsrik: ett brett och djupt produktsortiment bestående av 750 000 produkter, kundorienterade lösningar och tjänster samt personlig expertrådgivning.

Dessutom är Conrad Sourcing Platform centrerad kring eProcurementlösningar som gör det möjligt för företag att sköta sina inköp med hjälp av skräddarsydda gränssnitt som är utformade för att passa deras typ av verksamhet.