Lös dina dataproblem

Säker datalagring är en stor utmaning för alla företag. Anställda genererar många gigabyte med filer varje dag, därför är det viktigt att välja rätt minneskomponenter och tillbehör. De måste ge snabb och säker åtkomst och förbereda företaget för ett större dataflöde. I den digitala eran har lagringsmedier (SSD: er, hårddiskar, lagringsservrar) blivit nödvändiga i det dagliga yrkeslivet. Tack vare manuella och automatiska switchar, brandväggslösningar, kända tillverkare av högkvalitativa routrar och fiberoptik är det möjligt att bygga en säker IT-infrastruktur och effektivt överföra stora mängder information över långa avstånd.

Leverantörer


Ge ditt hemmakontor en effektivitetsboost

Att arbeta hemifrån kräver ett stabilt nätverk, inklusive lämplig utrustning som garanterar att du använder internetanslutningens fulla potential. De grundläggande delarna som behövs för nätverkskonfiguration är: störningsbeständiga LAN RJ-45-kablar, routrar och switchar. En stadig, snabb och säker internetanslutning är viktigt för ditt hemmakontor. Det är användbart att Wi-Fi-nätverk finns tillgängligt i hela huset. Den ständigt brytna anslutningen, den låga hastigheten för nedladdning och mottagning av data gör det mycket svårt att arbeta. WiFi-utökning med 2,4 GHz och 5 GHz och Powerline-lösningar som gör det möjligt att utöka internet genom det befintliga elektriska nätverket är till stor hjälp.

Leverantörer


Hitta de bästa tillbehören till nätverksenheter

Teknik relaterad till servrar och nätverksenheter kräver olika typer av kompletterande delar. Vi har förberett ett stort urval av nätverkskablar och pluggar för att passa olika typer av uttag och kontakter. De låter dig skapa datornätverk med gigabitprestanda i hemmet, på kontoret och industriell miljö. Verktyg som avisoleringstång och krimpverktyg är också användbara för att bygga en nätverksinstallation. Kolla också in våra WiFi- och Bluetooth-adaptrar som möjliggör kommunikation utan att använda kablar, samt våra USB-kablar och andra tillbehör för att komplettera den nödvändiga kontorsutrustningen.

Leverantörer