Dra nytta av hållbara energialternativ

Använd energin från sol, vind och vatten och dra nytta av ekonomiska och hållbara energialternativ. Med vårt breda produktsortiment sparar du kostnader och hjälper till att forma framtiden för decentraliserad energiproduktion och lagring samt smarta, innovativa energinät.

Phoenix Contact

Generatorkopplingsboxar för solcellssystem

För att optimalt skydda olika systemkomponenter i takanläggningar från direkta blixtnedslag och överspänningar är det nödvändigt att använda generatorfördelningslådor. Phoenix Contact erbjuder ett omfattande sortiment av olika monteringsfärdiga och direktanslutningsbara generatorfördelningsboxar för dina taksystem.

Dina fördelar:

  • Alla uppsättningar i damm- och explosionssäkra kapslingar (IP65)

  • Snabb installation och driftsättning tack vare förmonterade generatorkopplingsboxar

  • Underhållsfri anslutning av PV-strängar tack vare SUNCLIX eller push-in-anslutningsteknik

  • Standardkompatibel kombination av ställverk tack vare tillämpning av DIN EN 61439

Helukabel

Högkvalitativa anslutningar för solcellsprojekt

Avgörande för en effektiv drift av solcellssystem är en säker och hållbar kabeldragning av de enskilda solcellsmodulerna sinsemellan och av kablarna till växelriktarna och lagringssystemen. Detta kräver kablar som på ett tillförlitligt sätt kan stå emot all yttre påverkan. För det är först då som den genererade energin kan nå dit den behövs. Som en ledande tillverkare och leverantör av elektrisk anslutningsteknik har HELUKABEL årtionden av erfarenhet inom solcellsindustrin och levererar de perfekta kablarna och ledningar och rätt tillbehör för varje applikation. HELUKABEL hjälper tillverkare, installatörer och operatörer av solcellssystem runt om i världen att generera ren, förnybar energi.

Vår val

Toppmärken

Våra tjänster