Optimala förberedelser för energiomställning

Förbered dig för alla kommande utmaningar i samband med energiomställningen med vårt breda sortiment av elektroniska komponenter. Gör ditt företag konkurrenskraftigt och redo för framtiden genom att skapa de nödvändiga tekniska förutsättningarna för effektiv användning av energiresurser.

BJZ

Kvalitetsprodukter för elektroniktillverkning

BJZ har varit en pålitlig och kompetent partner för elektronikindustrin inom ESD-skydd, komponentberedning och depaneling i mer än 40 år. Noggrant utvalda marknadspartners med högkvalitativa produkter och egen innovativ utveckling har gett företaget en solid marknadsposition under de senaste åren. Ledande företag inom elektronikindustrin över hela världen förlitar sig på deras expertis och kvaliteten på deras produkter.

  • Pålitligt och okomplicerat skydd av elektroniska komponenter och delar

  • ESD-kompatibelt skydd & kvalitet enligt ESD-standardspecifikationer

  • Underhållsfri anslutning av PV-strängar via SUNCLIX eller push-in-anslutningsteknik

  • Enkel och intuitiv användning (t.ex. för teststationer och mätinstrument)

Picotronic®

Högkvalitativa lasrar i certifierad kvalitet

Picotronic® kan se tillbaka på en mer än 15-årig företagshistoria och har under denna tid utvecklats till en av de ledande leverantörerna av lasermoduler och integrerade lösningar med högsta kvalitetsstandard. Idag arbetar cirka 50 medarbetare passionerat för att förse otaliga kunder från forskning, industri och handel med perfekt passande lasrar från sitt produktsortiment eller individuella speciallösningar. På så sätt fokuserar de på konsekvens och agerar som en pålitlig partner och leverantör.

Picotronic® står för högkvalitativa produkter, effektiva processkedjor och utmärkt service. Detta uppnår de genom den så kallade Picotronic® Circle, med vilken de regelbundet utvärderar och optimerar sina åtgärder.

Våra val

Toppmärken

Våra tjänster