Gör lärande spännande! Inspirera med innovativ mätteknik

Välutrustade klassrum och fungerande utrustning är grundläggande krav för att man ska kunna främja kunskaperna i naturvetenskap och teknik på ett specifikt sätt. Vårt breda utbud av mätverktyg erbjuder den senaste tekniken för skolverkstäder, laboratorier och arbetsrum. Som utbildningsinstitution drar du nytta av ett individuellt samarbete med utvalda leverantörer och köper dina produkter till ett förmånligt pris - för snabb och enkel upphandling från en plattform.

    

Chauvin Arnoux: Partner för mätteknik inom utbildning

     

Utbildning är ett mycket viktigt ämne för Chauvin Arnoux. För att fördjupa och befästa de teoretiska kunskaperna är praktiska färdigheter och metrologiska kontroller av elektriska system viktiga. Snabb inlärning, förståelse, utvärdering av mätresultat och säker hantering av mätteknik är ett viktigt fokus i dagens utbildning. Stödet för yrkesutbildning i det egna företaget gör det möjligt att förbereda sig målinriktat för framtida uppgifter i företaget.

MX 1 analog multimeter och C.A 5003 används ofta för att lära sig att mäta på rätt sätt. Rätt inställning för mätningen och korrekt avläsning av mätvärdena står i fokus för utbildningen. Dessutom med en ökad säkerhet. Inte ens i ohmmeter-funktionen skadar det multimeteret att applicera spänningar på upp till 400 Veff. Du får också ett akustiskt larm i ohmmeter-funktionen om en växelspänning från nätet uppmäts. Dubbel isolering upp till 1500 V och våra SECUR'X-uttag för mätledningarna kompletterar hela paketet. Om multimetern även används i CAT IV-system eller om en likströmsmätning upp till 15 A krävs är C.A 5003 rätt val.

Mätningar i distributioner måste ofta utföras på modulära terminaler för DIN-skenor. Med dessa nya testprober är en mätning på 2 mm klämmor inga problem.


    

R&S®RTC1000 och R&S®RTB2000 Rohde & Schwarz Oscilloskop för utbildningsinstitutioner

     

Rohde&Schwarz har årtionden av erfarenhet av att utveckla innovativa, marknadsledande mättekniska lösningar som kännetecknas av hög kvalitet, precision och kompatibilitet. Företaget använder sin omfattande tekniska know-how för att stödja universitet och hjälpa till att forma framtiden - eftersom förstklassig utrustning inspirerar studenterna att uppnå optimala resultat.

Fördelar med EDU-utgåvan från Rohde & Schwarz:

  • Tillgängliga oscilloskopmodeller: R&S®RTC1002, R&S®RTB2002 och R&S®RTB2004
  • 30-50 % högre besparingar jämfört med vanliga rabatter vid inköp av utbildningsutrustning.
  • EDU-oscilloskopalternativ: arbiträr funktionsgenerator, mönstergenerator, seriell utlösning och avkodning (T&D) för I2C, SPI, UART/RS-232/RS-422/ RS-485, CAN och LIN.
  • Dessutom för R&S®RTB2002 och R&S®RTB2004: Historik och segmenterat minne samt frekvensresponsanalys (Bode-plot).

    

Test-, mät- och säkerhetsutrustning från BENNING

     

Kvalitet för industri, hantverk och utbildning Innovativ utveckling och konsekvent tillverkningskvalitet har gjort BENNINGs produkter internationellt kända. Design och utförande bygger på professionella användares krav. BENNING erbjuder ett omfattande sortiment av VDE-mätinstrument, spänningstestare, andra testinstrument, multimetrar och strömtänger.

BENNING ST 760+ / ST 755+ / ST 725 / ST 710 apparattesterna kan användas för att utföra säkerhets- och upprepningstester på elektriska apparater i enlighet med standarderna DIN VDE 0701-0702, DIN EN 62353 (VDE 0751-1), DIN EN 60974-4 (VDE 0544-4) och DGUV regel 3 för att utföra dem på ett säkert och tidsbesparande sätt. Mätadaptrar som BENNING MA 4 stöder standardkonform testning av 3-fasutrustning med CEE-kontakt.

    

Samarbete med utvalda leverantörer

Genom vårt individuella samarbete med utvalda leverantörer kan du som utbildningsinstitution köpa dina produkter till ett absolut förmånligt pris. Vi erbjuder dig ett urval av produkter som är särskilt lämpade för denna sektor och som främjar utbildning och fortbildning.

Du kan se din personliga rabatt på alla rabatterade artiklar i Conrad-sortimentet med ert inlogg.

    

Relevanta tjänster

     

Offertförfrågan

Kalibrerat sortiment