Praktisk undervisning: Oumbärliga verktyg och utrustning

Handverktyg som är skräddarsydda för den uppgift som ska utföras säkerställer snabba framsteg, sparar energi och förhindrar olyckor. För studenter underlättar det de praktiska lektionerna och gör dem mer glädjefyllda. Med högkvalitativa märkesprodukter kan skolan förlita sig på robusta, hållbara och säkra verktyg. På Conrad hittar du det perfekta urvalet för alla typer av praktiska lektioner.

    

Handverktyg i hantverksklasser

Praktiska färdigheter blir allt viktigare, även i en datorstyrd värld. Känslan hos olika material är något som vi bara kan uppleva i praktiken. Och känslan av att ha skapat något själv är alltid något som inspirerar.

För skolor är kvalitet och säkerhet av stor betydelse. Med rätt verktyg kan även små barn skapa något unikt av en mängd olika material.

    

Mätinstrument

Mätinstrument är en väsentlig del av undervisingen för att tydligt visa eleverna fysiska enheter så som spänning, elektrisk ström, kraft, tryck och ljud. Modern mätteknik bör därför vara en integrerad del av alla skollaboratorier. Hos Conrad finns ett stort urval av mobila och stationära enheter.

    

Lödteknik

Med kunskapen från våra experter erbjuder Conrad lödteknik för alla typer av utbildningsinstitutioner. Övertyga dig själv om kvaliteten och robustheten hos våra lödstationer från Toolcraft, Weller och många andra märken.

Kanske också intressant?

Organisera smart

Det är viktigt att alla instrument lagras och förvaras ordentligt. Detta för att säkerställa att förbrukningsvaror lätt kan hittas och organiseras, särskilt när de används av olika klasser. I värsta fall kan felaktig lagring förstöra material. För att förhindra detta erbjuder Conrad lämpliga alternativ för att lagra verktyg och organisera verkstaden.

Skydda dig själv och dina elever

Mindre skador kan snabbt uppstå när man arbetar tillsammans i verkstäder. Första hjälpen är därför obligatorisk. Det är dock ännu bättre att undvika skador eller eventuella hörselnedsättningar. Här hittar du personlig skyddsutrustning och första hjälpen-kit.