Få arbetet gjort med den bästa utrustningen

Dra nytta av ett omfattande utbud av verktyg och tjänster som är skräddarsydda för de dagliga behoven för yrkesverksamma. Våra kvalitetsprodukter från ledande tillverkare imponerar med perfekt funktionalitet och hög prestanda.

  • Effektivt och exakt

  • Snabbt och produktivt

  • Välorganiserat och säkert

Byggande och renovering

Tillförlitliga och robusta verktyg för byggarbetsplatsen

Reparation och underhåll

Lätta och mobila enheter

Arbetsplats och utbildning

Professionell verkstadsutrustning

   

Digitala inköpslösningar hos Conrad

Snabbare inköp med eProcurement

Minska din tid och spara upp till 30 % i processkostnader.

Speciellt för mindre företag erbjuder Conrad med "Smart Procure" en snabb webb-baserad lösning. Prova utan förpliktelser via ett testkonto. Dessutom erbjuder Conrad en lösning för företag med en direktlänk till ett befintligt ERP-system via OCI (Open Catalog Interface) eller PunchOut-gränssnitt.

Valet är ditt.

   

Arbeta med nätverksverktyg från Bosch Professional

I dagens värld kan många processer och verksamheter optimeras med hjälp av intelligenta och digitala lösningar. Bosch Professional erbjuder många sätt att arbeta enklare, snabbare och smartare med olika appar och motsvarande smarta elverktyg och mättekniska enheter. Enheterna kan anslutas till respektive app via Bluetooth för att sedan få tillgång till vissa funktioner. Fjärråtkomst till enhetsinställningar, lagerhantering eller lagring och delning av mätdata är bara några exempel.

Bosch Toolbox-appen:
det digitala verktyget för proffs

Bosch Toolbox är utformad för byggnadsarbetare, elektriker, för trädgårdsmästare och landskapsarkitekter, för industriarbetare, metallarbetare, för rörmokare och VVS-tekniker samt för snickare och murare. Den gör dem ännu mer effektiva i sitt dagliga arbete.

PRO360:
din digitala kontrollcentral

PRO360 är en kostnadsfri portal för många tjänster från Bosch Professional. Genom att registrera dig får du permanent tillgång till alla framtida och aktuella tjänster. Den digitala apparatlistan ger dig en perfekt överblick över din utrustning och garanti - oavsett om du är på plats eller sitter vid din dator.

Teknik för nätverksmätning:
Snabbt. Enkelt. Exakt.

Med Bosch Professional-mätutrustning kan du uppleva fördelarna med nätverksteknik som aldrig förr. Olika appar gör det möjligt att fjärrstyra enheterna. Inställningar med en knapptryckning och praktisk fotodokumentation.

Toppinnovationer inom byggnads- och anläggningsbranschen

Vårt urval för dig

Toppkategorier för byggnads- och anläggningsbranschen

Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör till elverktyg.

De bedste mærker til byggeri og anlæg

Tjänster som hjälper dig