Verktyg för mobil användning

När det gäller reparation och underhåll kan du lita på de bästa verktygen för att få jobbet gjort. Med smarta guider och digitala verktyg är du väl rustad för alla utmaningar ute på fällt.

   

Testo: digitala verktyg för kyl- och värmepumpsmekaniker

Teamet för service och underhåll av kylsystem och värmepumpar

 

Eftersom driften av kylsystem innebär en betydande energiförbrukning är det ännu viktigare att driva systemen professionellt och effektivt. För att säkerställa en korrekt drift av anläggningen finns Testos produkter vid din sida - de täcker tillförlitligt alla mätuppgifter som rör kylteknik. Dessutom gör de ditt arbete effektivare och bekvämare än någonsin tidigare.

Justeringar för kylning: Smart App för mätning av tryck, temperatur och fuktighet.
Laddning av kylaggregat: tack vare trådlös interaktion mellan den nya kylmedelsskalan testo 560i och den smarta ventilen med testo Smart App och installatörshjälpmedlen för laddning baserat på köldmedievikt, överhettning och underkylning.
Tömning av kylsystemet: tack vare trådlös interaktion mellan testo 552i och testo Smart App för kabel- och slangfri vakuummätning.

   

Knipex: Installation och underhåll av kablar och elektriska installationer

KNIPEX skärverktyg för bearbetning av alla typer av kablar har en sak gemensamt: de är perfekt utformade för respektive kabeltyp, förenklar arbetet med minimal ansträngning, kombinerar flera arbetssteg i ett verktyg, är innovativa och kan användas flexibelt. Med KNIPEX-kabelavbitare för komposit- och plastkablar kan till exempel aluminiumkomposit- och plastkablar med en diameter på upp till 26 mm klippas av med upp till 60 procent mindre ansträngning än med konventionella saxar. Klippning och fasning i ett steg, det är vad KNIPEX DP50 står för. Det perfekta VVS-verktyget skär plaströr med en diameter på 32, 40 eller 50 mm och en väggtjocklek på upp till 2,4 mm. Den specialiserade KNIPEX TubiX® XL-kabelavbitaren gör det perfekta snittet på kablar av koppar, mässing och rostfritt stål med väggtjocklekar på upp till 2 mm och diametrar på 6 till 76 mm (1/4" - 3").

Maximal precision, högsta möjliga säkerhet eller helt enkelt den perfekta basutrustningen för varje elektriker, allt detta hittar du i KNIPEX produktsortiment. VDE-verktygssatsen från KNIPEX fokuserar på säkerhet, användarvänlighet och kvalitet. Den högkvalitativa grundutrustningen för arbete med elektriska installationer består av spänningsisolerade kombinationstänger, diagonalskärare och platta rundtänger. KNIPEX NexStrip® garanterar en enorm tidsbesparing eftersom multiverktyget kan klippa, avlägsna och crimpa. Crimpning är en av de mest tillförlitliga, mångsidiga och kostnadseffektiva sammanfogningsteknikerna idag. Den självjusterande krymptången för ändhylsor för tillförlitlig sexkantig krympning av ändhylsor och dubbla ändhylsor med större kapacitet möjliggör ett mycket exakt och normkonformt arbete med maximal användarvänlighet.

   

Wera 2go

Kompakt, smart, Wera: rätt verktyg alltid nära till hands

Varför har vi så ofta inte de rätta verktygen till hands? Orsaken är att för många verktyg och för tunga verktygsväskor ofta gör det svårt att bära dem. För oss var det en självklarhet att utforma verktyg och verktygssatser för så många användningsområden som möjligt som också kan bäras med på mobila uppdrag utan problem. Weras lösning: Kraftform Kompakt-verktyg och verktygssatser i textilväskor. Till exempel ett handtag i vilket knivar med olika profiler kan sättas in. Förvaras kompakt och skyddat i lätta och robusta textilväskor. Dessutom olika verktygs- och användarsatser som gör många arbeten möjliga med bara en uppsättning.

De från förr kända metall-väskorna, som kräver minst en hand för transporten, kan nu ersättas av de kompakta lådorna och väskorna. Och den betydligt minskade vikten på en uppsättning gör den mycket bekvämare att bära än någonsin tidigare. Kompakt - Smart - Wera.

Voltcraft - Mätteknik för reparationsservice

   

Passion för toppteknik och hög kvalitet i över 40 år. VOLTCRAFT erbjuder ett brett utbud av enheter inom professionell mätteknik, strömförsörjning och laddningsteknik. Särskilda krav ställs på mobil mätteknik för felsökning på plats. Långa batteri- och batteritider, tydligt läsbara displayer i alla ljusförhållanden eller specialfunktioner som förenklar felsökning och minskar reparationstiderna. VOLTCRAFT har införlivat krav från praktiken i utvecklingen av mobil mätteknik för att stödja handeln i sitt dagliga arbete.

Mer att upptäcka

Toppmärkena inom detta område

Tjänster som hjälper dig