Produktivt och säkert arbete under svåra förhållanden

Koncentrera dig på det väsentliga i ditt arbete. Vi tillhandahåller högkvalitativa och robusta verktyg för detta. För ett säkert och produktivt arbete. Med batteridrivna verktygssystem där ett batteri passar alla verktyg kan du flexibelt ta dig an alla uppgifter.

  

3M - Säkerhetslösningar för byggbranschen

Vi bygger på din säkerhet

Byggbranschen omfattar ett stort antal komplexa arbetsområden. Detta omfattar stora projekt inom bygg- och anläggningsbranschen ända fram till färdigställandet. På 3M arbetar man varje dag för att ytterligare optimera 3M:s säkerhets- och hälsolösningar för att minimera hälsoriskerna för dina anställda i deras komplexa arbeten.

I den här branschen byggs imponerande strukturer där dina arbetstagare utsätts för många faror. Dessa inkluderar huvud- och ögonskador, risk för hörselskador, luftburna föroreningar, fall från höjder, UV-strålning och mycket mer. På 3M erbjuder vi integrerade hälso- och säkerhetslösningar som är utformade för att hålla dina arbetare säkra och bekväma. Som en pålitlig partner har 3M åtagit sig att hjälpa dig att skapa en säker arbetsmiljö.

Bosch AMP batterisystem

    

Många märken. Många maskiner. Ett batterisystem.

En annan fördel med Bosch Professional 18V-batterier? Bosch Professional har etablerat det märkesöverskridande batterisystemet AMP Share. Det innebär att Bosch Professional 18V-batterierna inte bara är kompatibla med Bosch Professional-verktyg, utan även med många verktyg från andra märken. För tack vare den ständigt växande listan över partnermärken har du möjlighet att använda fler och fler enheter med batterisystemet och bygga upp ditt lager av 18V-verktyg. Med mer än 80 miljoner sålda batterier och en snabbt växande gemenskap är AMP Share det 18V-batterisystem du kan lita på.

Alla fördelar i en översikt

  • helt kompatibel
  • ledande batteriteknik
  • professionell erfarenhet
  • sparar tid, utrymme och pengar

Kabeldrift med endast ett 18V-batteri

BITURBO Brushless står för högpresterande batteridrivna verktyg med bara ett 18V-batteri. BITURBO-verktyg kan hantera de mest krävande materialen och jobben, men snabbare, lättare och enklare. BITURBO-verktyg frigör kraften hos batteridrivna verktyg på upp till 2 000 watt med bara ett kraftfullt ProCORE18V-batteri.

   

Fein Multimaster, nu med 18-volts AMPShare-system

Batterimodellerna MULTIMASTER 500, 700 och 700 1.7 är tillgängliga med batteriuttag för 18-volts AMPShare-systemet. AMPShare, drivs av Bosch: Detta är namnet på den nya, tillverkaröverskridande globala batterialliansen.

Den nya batteriplattformen erbjuder tydliga fördelar för användarna: kunder hos partnerföretagen kan använda befintliga 18-volts AMPShare-batterier med FEIN MULTIMASTER 500, 700 och 700 1.7. FEIN-kunder utökar också sina användningsmöjligheter med AMPShare, eftersom de kan använda elverktyg från olika tillverkare med AMPShare-batterier. Detta hållbara system erbjuder alltså kunderna större flexibilitet och kostnadsbesparingar.

FEIN är uppfinnaren av multiverktyg.

Sedan den uppfanns på FEIN för mer än 50 år sedan har MULTIMASTER varit en framgångsrik produkt. Idag har FEIN tre effektklasser av dessa maskiner i sitt sortiment, vardera som nät- och batteriversioner, uppdelade i MULTIMASTER 300, 500 och 700. Användarna uppskattar multiverktyget som en universell problemlösare för sågning, slipning, polering, kapning, filning, skrapning, kapning och rengöring. Yrkesmän som snickare, möbeltillverkare och inredningsarkitekter förlitar sig på MULTIMASTER lika mycket som metallarbetare och installatörer när det gäller specialtillämpningar.

   

VOLTCRAFT: Den nya multimeterserien

Skräddarsydda funktioner för din konstruktion

 

Alla tre nya modellserier har optimerade skärmar, nya höljen med mekaniskt skydd och många andra funktioner som gör att du kan koncentrera dig till 100 % på ditt arbete.

VC-800-serien erbjuder till exempel innovativ magnetteknik.
Båda händerna fria för att mäta! Extra starka neodymmagneter som är inbyggda i höljet säkerställer ett fast grepp om dörren till fördelningsskåpet. Dessutom kan en av mätpunkterna fästas magnetiskt på enheten.

Dessutom stängs mätarna av när du är klar och inte när du står på stegen.

Våra rekommendationer

Förbrukningsvaror för byggarbetsplatsen

För alla tillämpningar,
på plats eller i verkstaden.

Toppinnovationer för professionella

Hos oss hittar du ett brett utbud av skruvar och industriella tillbehör.

Toppmärken inom detta område

Tjänster som hjälper dig