Bra verktyg

Det har sällan gjorts lika mycket hemmafixar-projekt som under denna period. Vi har varit tvungna att hålla oss hemma, helgdagar har inte kunnat firas på ett sådant sätt vi brukar och vi har inte kunnat resa lika mycket som vi brukar. Det har varit perfekt läge att fixa med våra hem istället. För varje jobb är bra verktyg halva striden. Som en riktig expert vet vi det bättre än någon annan. Det är därför vi har listat de viktigaste verktygen för dig. Vi önskar dig mycket nöje!

 

  

Handverktyg

Det behöver kanske inte nämnas, det är ganska självklart, handverktyg är oumbärliga. Vad du än planerar att göra, bra handverktyg gör ditt jobb mycket enklare.

  

Elverktyg

För att skruva in många skruvar eller slipa en stor yta jämnt, behöver du elverktyg. Med elverktyg är du redo mycket snabbare och slutresultatet är mycket bättre än om du hade gjort det för hand. Underlätta ditt arbete och välj de verktyg du behöver.

  

Trädgårdsredskap

Vill du att din trädgård ska vara fin och prydlig? Vill du ha kortklippt gräs och trimmade buskar? Då är bra trädgårdsredskap absolut nödvändiga. Du hittar lämpliga trädgårdsredskap för alla typer avträdgårdar i vårt sortiment.

  

Specialverktyg

Är du en duktig hemmafixare eller professionell hantverkare? Då är en laseravståndsmätare ett måste. Inom några sekunder har du kartlagt varje rum så att du kan komma igång och jobba. Bra belysning är också ett måste. Om du gör mycket precisionsarbete, som att löda eller reparera klockor, är ett bra förstoringsglas inte en onödig lyx.

  

Toolcraft

Under vårt egna varumärke Toolcraft erbjuder vi ett brett utbud av verktyg. För hemmafixaren men även för professionella hantverkare. Från kompletta verktygsväskor till en enskild skruvmejsel och från precisionsverktyg till elverktyg. Alla produkter inom Toolcraft har en standardgaranti på två år, med Toolcraft får du bra kvalitet till ett lågt pris.