DEN FASTA LÖSNINGEN FÖR ERT SYSTEM.


✔ Enkel integrering i ert upphandlingssystem

✔ Anpassade fasta prislistor och sortiment

✔ Individuella uppdateringsintervall efter era behov

Fasta uppdateringar, fasta priser, fast sortiment - transparenta inköp.

Om ert företag redan har ett inköpssystem som inte kan integrera kataloger via OCI/PunchOut, är Conrad eCatalogue den idealiska inköpslösningen för er.

eCatalogue erbjuder ett enkelt sätt att göra era inköpsprocesser effektivare och mer transparenta genom fast sortiment tillsammans med fasta prislistor och uppdateringar. Alla vanliga dataformat som BMEcat, CSV, XLS och många andra stöds av oss.

   

Effektivisera era processer och spara tid och pengar vid inköp.

Digitalt, säkert och certifierat

eCatalogue finns tillgänglig i olika format som BMEcat, cif eller csv. Klassificeringar som alla vanliga versioner av eClass och UNSPSC samt dataformat som BMEcat, CSV, TXT, XLS och Datanorm är möjliga.

Dynamiskt via API-gränssnittet.

Vi kan göra er statiska katalog dynamisk via API (Application Programming Interface). På så sätt kan ni begära önskad produktinformation via livekommunikation. Dataöverföringen sker nästan i realtid.

Rådgivning av våra experter

Definiera kostnadsställenas strukturer och budgetar. Konfigurera inköpsregler, godkännandeförfaranden och sortimentbegränsningar.

Listor med fasta priser.

Priserna i er eCatalogue är fasta fram till nästa uppdateringsintervall. Vi kan samordna intervallerna individuellt med er.


PASSANDE eCATALOGUE-LÖSNING FÖR ERT SYSTEM. ENKELT.

Conrad Sourcing Platform

Mer än bara inköp. På vår inköpsplattform kan ni täcka hela ert tekniska verksamhetsbehov dygnet runt.

Ni hittar mer information här ›