All information om den nya varumärkesidentiteten

Conrad har ompositionerat sig som en inköpsplattform. I dag erbjuder vi som helhetsleverantör alla delar för framgångsrik sourcing av tekniska behov. Denna positionering återspeglas nu tydligt i vår nydesignade varumärkesidentitet. Här hittar du allt du behöver veta om vår omprofilering.

Vårt varumärke har förändrats: Redo för nästa århundrade

I 100 år har vi hjälpt våra kunder att skriva sina framgångshistorier genom att förse dem med de bästa komponenterna och tekniska produkterna som finns tillgängliga. För att det ska förbli så även under de kommande 100 åren har Conrad idag mycket mer att erbjuda än bara tekniska produkter. På vår väg mot att bli den ledande inköpsplattformen för tekniska behov gör vi det möjligt för kunder över hela Europa att få exakt det som gör deras projekt eller verksamhet framgångsrik: Ett högkvalitativt sortiment med hundratusentals produkter, kundorienterade lösningar och tjänster samt personlig expertrådgivning.

Detta är komponenterna för framgångsrika inköp och det är precis vad som uttrycks i vår nya slogan "All parts of success" som är kärnbudskapet i vår varumärkesberättelse. Tillsammans med den nya varumärkesdesignen resulterar detta i en enhetlig och distinkt företagsidentitet.

FAQ

Varför Conrad erbjuder "All parts of success"

Vi har optimerat vårt erbjudande för att möta de moderna utmaningarna när det gäller inköp av tekniska behov. Vi erbjuder skräddarsydda eProcurementlösningar för att förenkla komplexa inköpsprocesser och hjälpa företag av alla storlekar och inom alla sektorer att spara tid och pengar. Dessutom kan tillverkare och distributörer snabbt och enkelt nå nya målgrupper och marknader genom vår marknadsplats. Privatkunder drar också nytta av professionella produkterbjudanden och tjänster. Som en attraktiv partner erbjuder vi alla delar för större ekonomisk framgång.

Vad varumärket Conrad kommer att stå för i framtiden

Conrad reagerar alltid på den tekniska utvecklingen och behoven som finns i samhället. Vi är resursstarka och hittar alltid rätt lösning för våra kunder. Vi tänker entreprenöriellt och gör inköp av tekniska behov ännu mer fördelaktiga för våra företagskunder. Vi agerar proaktivt och erbjuder alltid alternativ eller förbättringar. Vi agerar försiktigt och som familjeföretag står vi för kvalitet, tillförlitlighet, långsiktiga partnerskap samt hållbar och varsam användning av resurser.