Anslut mekaniskt

Den vardagliga utmaningen!

Koppla ihop, montera och förena enheter.

TOOLCRAFT bygger på många års erfarenhet av anslutningsteknik. Insättningsverktyg, borrhjälpmedel, limteknik och ett stort urval av skruvar och monteringsmaterial gör TOOLCRAFT till en erfaren partner inom monteringsteknik.

Conrad erbjuder rätt utrustning för varje jobb. Vi är teknik..

Vi andas teknik ›

  

Borrhjälpmedel och skärmaterial för perfekt passform

Klämmor hjälper till att fästa material. TOOLCRAFTs enhandsklämmor finns i plast och aluminium. Båda versionerna kan användas för fastspänning och utbredning.

    

Rätt arbetsredskap för snabba framsteg i arbetet

Handverktyg för det dagliga arbetet måste alltid vara redo att användas och ha en mycket exakt tillverkning. Materialet måste också vara stabilt och garantera en lång livslängd, även vid högsta belastning.

Högsta tillverkningskvalitet är ett krav som TOOLCRAFT uppfyller och därför erbjuder högsta säkerhet. Även rostiga skruvförband kan lossas på ett säkert sätt, skruvhuvudet är skyddat och en effektiv och frustrationsfri arbetsmetod garanteras.

Men det är inte bara tåliga skiftnycklar som finns tillgängliga under varumärket TOOLCRAFT, utan även ett brett sortiment av momentverktyg som täcker ett momentområde på upp till 370 Nm. Vissa modeller finns även i kalibrerade versioner.

  

Skruvar och industrimateriell

Enkel och omfattande materialanskaffning för produktion, utveckling och hantverk.

Det administrativa arbetet med att upphandla är enormt. Tänk bara på de skruvar som finns på marknaden i de mest olika standarder, styrkor och utföranden. Särskilt tidskrävande är det om man måste falla tillbaka på flera leverantörer, eftersom alla komponenter man behöver inte finns tillgängliga hos en leverantör.

Optimera din upphandling och lita på TOOLCRAFTs kompetens.

  • Små kvantiteter tillgängliga
  • Över 50 000 artiklar
  • Snabb tillgång

För produktion och utveckling:

För reparation och underhåll:

Tillverkning och konstruktion:

  

Verktyg för monteringsarbete och arbetssäkerhet

De anställdas hälsa bör vara den främsta prioriteringen. Därför bör man kontrollera att den personliga skyddsutrustningen är fullständig och effektiv. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt rätt val av handskydd för att säkerställa ett perfekt skydd.

  

Enklare, snabbare och mer exakt montering med elektronisk mätutrustning

Små hjälpmedel med stor effekt. Varför inte använda en självnivellerande laser som genererar en tydligt synlig linje över ett större område som är exakt horisontellt och vertikalt justerat, eller en elektronisk vinkelmätare med en extra nivå som gör det möjligt att justera stora komponenter i alla axlar.

Lödlampor för uppvärmning av skruvförband som är svåra att lossa

Långsam uppvärmning av bultar, muttrar och skruvförband bryter upp rosten så att rostlösningsmedlet kan tränga in. I de flesta fall är det möjligt att lossa utan att förstöra. För arbetsområden som är svåråtkomliga finns det också små och behändiga gasbrännare som gör det möjligt att arbeta i de mest trånga utrymmena.

Ytterligare information om vår Sourcing Platform