Noggranna mätresultat? Högkvalitativa mätinstrument för laboratorium och verkstad.

Noggranna mätningar är resultatet av ett expertmässigt samspel mellan högkvalitativ mätteknik, tillämpning och korrekt tolkning. I forskningslaboratorier är professionell mätteknik grunden för det vetenskapliga arbetet. Du kan därför dra nytta av ett sortiment av professionella mätinstrument som är särskilt anpassade till laboratorieförhållanden för elektroteknik och elektronik, medicin, biologi, fysik och kemi samt för produktion och teknik och för testning av byggmaterial, material och livsmedel.  

KERN & SOHNs vägnings- och mätteknik - mer än 175 års erfarenhet och kunnande.

Alla olika krav som spelar en viktig roll för utrustningen av ditt laboratorium eller din verkstad täcks av vårt breda produktsortiment. Från de enklaste bastillämpningarna till toppmodeller för vägning och mätning med hög precision under laboratorieförhållanden har vi branschövergripande lösningar för varje tillämpning. Våra laboratorie- och analysvågar ger alla förutsättningar för noggrant och exakt arbete, både i laboratoriet och i industrin. Förutom ett brett utbud av funktioner inom vägningsteknik har våra vågar gemensamma gränssnitt som möjliggör datakommunikation med din slutenhet. Detta gör att KERNs exakta och högupplösta laboratorie- och analysvågar lämpar sig för de mest varierande tillämpningar och arbetsplatser.

Förutom vägningsteknik är även mikroskop och refraktometrar viktiga komponenter i modern laboratorieutrustning. Våra KERN stereomikroskopuppsättningar kännetecknas till exempel av förstklassig optik i kombination med kraftfull belysning och hög flexibilitet. De är idealiska för prover av olika struktur och storlek och används inom många olika områden. För att testa olika vätskor kan vi erbjuda våra analoga och digitala refraktometrar.

  

Rigol metrologi: utvidgning av sortimentet inom likströmsaggregat

RIGOL har utökat sin produktportfölj av likströmsaggregat med dessa fyra varianter DP2031, DP932A, DP932U och DP932E. Strömförsörjningarna har tre isolerade kanaler, där spännings- och strömvärden kan ställas in till 10 % högre värden. I alla versioner kan två isolerade kanaler kopplas parallellt eller i serie, även internt.

DP2031-versionen har utgångarna både på framsidan och på baksidan, vilket är särskilt användbart för ATE-integration och för en 4-trådsanslutning via ""sense""-ingångar. DP2031 erbjuder ett svagt strömläge med visningsnoggrannhet i µA.

En speciell egenskap är den godtyckliga utgången med minsta tidsinställning upp till 1 ms. samt analysfunktionen med en utmatningskurva i realtid eller som trend och dataloggfunktionen.

Ripple med <350 µVrms / 2 mVpp tillåter användning som en mycket ren strömförsörjning. Förutom den 4,3'' stora pekskärmen erbjuder enheterna olika anslutningar för drift, t.ex. via LAN (webbstyrning) eller USB.

Flera mätmetoder inom IoT-området

Utvecklingen inom sakernas internet (IoT) kräver å ena sidan allt fler funktioner och å andra sidan hög tillförlitlighet och batteritid. Redan under de första utvecklingsstegen kräver detta flexibel mätteknik som ger användaren en helt komplett teknik för varje funktion. Rigol erbjuder en komplett lösning för detta med ett brett utbud av mätinstrument som kan uppfylla även de svåraste mätkraven. I de flesta fall är IoT-utvecklingen också batteridriven och kan anslutas till internet via till exempel trådlös kommunikation. På grund av den kompakta konstruktionen är EMC också en viktig fråga som måste övervakas genom kontinuerliga analyser före överensstämmelse. Här erbjuder Rigol lösningar för analyser av strömstyrning, för att säkerställa kvaliteten på dataledningar och för komponenttestning.

Multimeter
Serie DM3058E

Oscilloskop 
Serie MSO5104

Spektrumanalysator
Serie RSA3015N

Strömförsörjning
DP832 Series

  

Fluke Metrology - 87V industriella multimetrar för snabb upptäckt av komplexa signalproblem

När produktiviteten står på spel och du behöver lösa problem snabbt ger Fluke 87V den noggrannhet och de avancerade felsökningsfunktioner du behöver. Den industriella multimetern 87V, som är särskilt utformad för att hantera komplexa signaler, möjliggör högre produktivitet genom att eliminera osäkerheter vid felsökning av drivsystem, även på platser med hög volym, hög energi och hög höjd.

  • Exakta frekvensmätningar på enheter med frekvensomvandlare tack vare integrerat lågpassfilter.
  • Integrerad termometer möjliggör temperaturmätningar utan separat termometer.
  • Min/max-toppen gör det möjligt att upptäcka oregelbundenheter på en supersnabb 250 µs.
  • Dubbel displayupplösning på 6000 eller 20000 siffror gör att du kan se små förändringar i de visade mätningarna.
  • Säkerhetsspecifikationer enligt överspänningskategorierna CAT III 1000V, CAT IV 600V. 
  • Konstruerad och tillverkad i USA.
  • Livstidsgaranti
  • Fluke 87V - bara ett av Flukes pålitliga instrument.

Fluke tillverkar världens mest tillförlitliga testinstrument, och Fluke 87V innehåller mycket mer än så. Om du arbetar med HVAC-system, behöver en liten mätare för små områden eller är verksam inom el- eller reparationsbranschen, kolla in Flukes hela sortiment av digitala multimetrar.

Fluke-mätutrustning i industriella miljöer
Ta reda på vilken digital multimeter från Fluke som är bäst för dig. Det är viktigt att välja rätt digital multimeter eftersom dessa instrument används i många tillämpningar i industriella miljöer.

  

Helios Preisser skjutkalibrar

I över 80 år har Helios Preisser varit en pålitlig partner när det gäller alla aspekter av högprecisionshandmätning och erbjuder ett brett och djupgående utbud av högkvalitativ handmätningsteknik.

Det digitala skjutmåttet DIGI-MET 1320 417 är en riktig allroundtalang i rostfritt stål som är motståndskraftig mot fukt och handsvett. Skjutmåttet har en noggrannhet enligt DIN 862. Följande tillämpningar QuickStart-elektronik, QuickLock-funktion, nollställning och PRESET-funktion (förinställning av mätvärdet) underlättar arbetsflödet.

     

VOLTCRAFT - Mät- och provningsutrustning för laboratoriebruk

Kraven på modern mätteknik för forskning, utveckling och laboratorier ökar ständigt. VOLTCRAFT moderniserar och utvecklar ständigt sina mätinstrument för att uppfylla de ökade kraven. Multimetrar av bänktyp med högsta precision eller funktionsgeneratorer med ett utmärkt utbud av funktioner, tonvikten ligger också på digital teknik i skalpen och oscilloskop med blandade signaler, förkortat MSO-oscilloskop, ingår i produktfamiljen. Tonvikten ligger dock inte bara på egenskaper och funktioner, utan även på design som är anpassad till moderna krav. Oscilloskop, funktionsgeneratorer, bordsmultimätare och laboratorieaggregat erbjuds i en tidlös svart design....

Exakt skräddarsydda lösningar för praktisk användning och innovativ utveckling för användarvänlig drift möjliggör effektiv användning av produkterna. Så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Upptäck fler teman

Toppmärken

Vores bedste udvalg af produkter til metrologi

Dette kunne være interessant

Allt som rör ämnet mätteknik

40 år av VOLTCRAFT: mät- och testteknik för laboratorier