Extra varme

Dagarna blir kortare och kallare. Vi är mer hemma än någonsin. Arbeta hemifrån, digital utbildning, tillställnings som måste hållas utomhus ... Lyckligtvis borde inget av det vara ett problem. Med endast en liten ansträngning har du extra värme i rum där det behövs, eller utomhus. Om du styr denna extra värme trådlöst eller ställer in den automatiskt behöver du inte oroa dig för extra energiförbrukning. Vi önskar er varma månader i alla avseenden!

  

Utomhusvärme

Gillar du att sitta ute till sent på året? Organiserar du något utomhus för ni är för många människor? Eller är du en cateringföretagare och vill du låta dina gäster sitta ute så länge som möjligt? Oavsett orsaken är en uteplatsvärmare i alla fall lösningen. Du hittar dussintals uteplatsvärmare och infraröda värmare som ger en underbar värme. Njut av denna höst och vinter!

  

Extra värme inomhus

Skakar du av kyla på vinden? Eller kan sovrummet ha lite extra värme när du spelar, arbetar eller läser? Detta kan enkelt lösas med en extra elektrisk termostat eller infraröd uppvärmning. Låt dig inspireras av möjligheterna och se till att du håller dig varm i vinter!

  

Trådlös värmekontroll

Extra värme under kalla dagar är plötsligt mycket mer obekvämt när det verkar som att din energiräkning stiger. Speciellt nu när vi är så mycket hemma är det något att hålla ett öga på. Detta kan göras med en energimätare, men för att verkligen ha koll på din förbrukning kan du styra din värme trådlöst. Du ställer in när extra värme behövs och du behöver inte oroa dig längre!