Som företag är det viktigt att följa olika säkerhetsföreskrifter. I våra grannländer börjar man nu lätta på en del restriktioner. Än så länge är det många i Sverige som arbetar hemifrån men det är långt ifrån alla som kan jobba hemifrån. Hur skyddar vi våra anställda och besökare? Hur kan man säkra arbetsplatsen så att det blir en trygg arbetsmiljö? Man kan till exempel införa hygieniska åtgärder, avståndsmått och möjlighet att mäta feber. Erbjud en säker men fungerande miljö där alla kan känna sig bekväma.

  

Tejp & markering

God skyltning, strikt gångriktning och avspärrade områden är exempel på åtgärder som organisationer behöver vidta för att skydda sina anställda. Med tejp och markeringar är detta en ganska snabbt och enkel åtgärd. I vårt sortiment hittar du olika typer av tejp och markeringsfärg.

  

Personligt skydd & hygien

Tvätta händerna regelbundet, använd personlig skyddsutrustning såsom engångshandskar och munmasker. Tillhandahåll lämpliga medel för att förhindra smittspridning.

  

Datortillbehör

Gör en nystart och byt ut vissa datortillbehör. Tangentbord, möss, headsets... dessa rör man vid hela tiden. Genom att byta ut dem och sedan informera anställda om att tvätta händerna mer regelbundet förhindrar du smittspridning. Hygieniskt, säkert och en trevlig gest gentemot dina anställda.