Optimala cykeltider? Ta hjälp av kraftfulla styrenheter

Med PLC: er (programmerbara logikstyrenheter) kan du förverkliga ett nästan oändligt antal kontrolluppgifter. Spektrumet sträcker sig från kontroll av solskydd, dörrar och ljusscenarier till komplexa industriella kontrolluppgifter för tillverkningsanläggningar. Den allmänna trenden är en enhet som svarar mot Industry 4.0 behov och har ""öppen källkod"" eller ""smart factory"" i tänket. I vilken signal kan tas emot och skickas inte bara från sensorerna, ställdonen utan också inkluderas eller sänds från externa moln. Hos oss hittar du de mest varierande produkterna och den nödvändiga strömförsörjningen, enkelt, snabbt och pålitligt.

  

Mini-controler

Logiskt, LOGO!

Inte allt i livet är alltid logiskt. Inte i privatlivet, inte i jobbet, inte i alla tekniska uppgifter. Men vissa saker kan vara LOGO! I ditt jobb, om du är tekniskt orienterad, en anläggningsingenjör eller en planerare. I ditt privatliv, om du letar efter nya möjligheter inom komfort och energieffektivitet runt ditt hus. Logiskt, LOGO! ger dig gott om utrymme, särskilt för små automatiseringsuppgifter. Och den nya LOGO! 8.3 erbjuder ännu mer.

Eftersom LOGO! 8.3 sätter nya gränser

Det är en bra känsla att veta att du kan gå till gränsen - även om det inte alltid är nödvändigt. LOGO 8.3 omdefinierar nu denna gräns: från distributionsrutan, till den smarta världen och in i molnet. Mottot: lagra data var du vill. Dataanalys, notifikationer, larm? Absolut. Så mycket kommunikation, så få gränser.

  

HMI-paneler

Öppet och innovativt - PLCnext

PLCnext Technology från Phoenix Contact är det unika, öppna ekosystemet för modern automatisering som uppfyller alla IoT-världens krav.

   

Kompakt och effektiv strömförsörjning på DIN-skena

TIB-serien är en ny generation DIN-skena strömförsörjningar som erbjuder en energieffektiv och kostnadseffektiv baskraftförsörjning i industriella miljöer och distributionskåp. Med en verkningsgrad på upp till 94,5% är TIB-serien ledande inom energieffektivitet för industriella DIN-skenor.

  • Vibrations- och testade enligt DIN EN 61373 (järnvägs- och industriapplikationer)

  • EMC-störningsimmunitet enligt (EN 61000-6-2)

  • Störningsemission enligt (EN 61000-6-3)

  • Utgångarna har dämpning av radiostörningar

  • Strömförsörjningen har aktiv reaktiv strömkompensation

  • Utgångsspänningen kan justeras från 23,5 till 28 VDC med hjälp av en potentiometer.

  • Säkerhetscertifikat enligt IEC / EN 60950-1, UL 60950-1 och UL 508

  • 3 års produktgaranti

Produkter

  

Strömförsörjning för industriella applikationer

Med sin breda produktportfölj är Mean Well en av världens ledande tillverkare av standard nätaggregat. Alla viktiga applikationsområden omfattas, från industri, IT och automatisering till LED-belysning, medicinteknik och hushåll.

  

Industri-PC

Mer effektivitet i den nya digitala världen

Digitaliseringen mot Industry 4.0 tar mer och mer form. Detta ökar utmaningarna för anläggningsoperatörer och brådskandet att inte tappa kontakten med den nya tekniken, inte ens i befintliga anläggningar. Men vad är det bästa sättet att komma in i den digitala värdekedjan i produktionsmiljön? Svaret: Med ett enkelt och rakt steg - den smarta IoT-gatewayen SIMATIC IOT2050 för industriell kant- och molnanslutning.

Toppmärken