En säker produktionsprocess?

Kies voor betrouwbare sensoren en actuatoren.
Starten, stoppen, registreren en weergeven zijn taken die in de industrie vele 1000-en keren per dag moeten worden uitgevoerd. In een ontelbare combinatie van varianten en systemen moet dit op betrouwbare wijze gebeuren en vaak hangt de veiligheid van mensen, machines en voorwerpen ervan af, bijvoorbeeld bij noodstopschakelaars of lichtschermen. De automatisering van de productie is ondenkbaar zonder deze componenten.

   

Small E-Stop från Eaton - maskinbyggarnas förstahandsval

Den nya lilla nödstoppsknappen Eaton RMQ är lämplig för paneler, pekskärmar och för direkt maskinmontering. Med en diameter på 30 mm och en höjd på 32 mm uppfyller den kraven på mindre, smalare kontrollpaneler, men är fortfarande tillräckligt stor för traditionella tillämpningar. När det gäller tillförlitlighet och krav på globala godkännanden och certifieringar är den lilla nödstoppsknappen likvärdig med den konventionella serien.

Upplyst LED-ring för optimal synlighet

Den 360° LED-ringen och ljuset på framsidan säkerställer att tryckknappen är synlig från alla vinklar, även i starkt upplysta miljöer. Med hjälp av valfria RGB LED-element (t. ex. M22-FLED-RGB) kan upp till sju färger väljas för att visa maskinens status eller för att visualisera olika driftalternativ.

Kompatibel med RMQ-plattpanel

Nödstoppsknappen kan i kombination med Eatons platta kontaktelement, till exempel M22-FK01, även installeras i RMQ-platta höljen. Dessa

Tryckknappar i rostfritt stål från TRU Components

  

TeSys island - Det kompletta digitala systemet för start och hantering av belastning

Med TeSys Island har Schneider Electric utvecklat en innovativ och digital lasthanteringslösning som sätter nya standarder. Den uppfyller de ökade kraven på intelligenta nätverk och maskinkommunikation samtidigt som den förkortar time-to-market. TeSys Island kan enkelt och snabbt integreras i styrskåpet och ger ett omfattande skydd, omkoppling och hantering av motorer och andra applikationer upp till 80 A.

Som en av världens ledande leverantörer av motormatningsteknik har framför allt TeSys D-switchar visat sig ha de högsta kvalitetsstandarderna.

 • Kostnadsbesparande tack vare två standardiserade hjälpkontakter (1 NO och 1 NC).
 • Extremt lång livslängd, eftersom upp till 2,3 miljoner kopplingscykler uppnås.
 • Enkel hantering och montering tack vare användningen av endast ett hjälpkontaktblock.
 • Mindre värmeutveckling tack vare DC-magnetsystemet med låg strömförbrukning (2,4 W - 100 mA).
 • Kortare ledningstider och särskilt hög tillförlitlighet i vibrerande tillämpningar tack vare varianter med fjäderbelastad teknik
   

EvoSIGNAL - den snabba och enkla vägen till rätt signalsystem

Signalanordningar varnar, vägleder och skyddar. Den visuella och akustiska signaleringen beror på tillämpningen och miljösituationen. EvoSIGNAL är den nya standardlösningen inom signalering som är modulär, enkel och okomplicerad.

 • Form-fit-function Universellt modulsystem med enhetligt koncept i tre storlekar.

 • Kompatibilitet Enkelt utbyte av tidigare produkter

 • Bäst i klassen God synlighet från alla håll, robust, kraftfull och manipuleringssäker.

 • Enkel, intuitiv installation Poka Yoke - få delar, enkel elektrisk anslutning.

 • Tvillingfunktioner TwinLIGHT och TwinFLASH - två ljusbilder i en, kan även användas som trappsteg.

Multicolour 240 infälld armatur - med upp till sju färger

LED-armaturen Multicolour 240 är en kompakt signaliseringsanordning med upp till sju färger i en armatur: röd, gul, grön, vit, blå, violett och turkos. Det finns även en trefärgsversion som kombinerar de vanligaste färgkombinationerna röd, gul och grön i en signalanordning. Denna produkt finns också tillgänglig i kombination med en iögonfallande summer.

 • Homogent ljusmönster med upp till 7 färger
 • Livslängd upp till 50 000 timmar
 • Vatten- och dammtät tack vare skyddsklass IP65

KombiSIGN 72 modulär signalmast - den nya generationen

Med KombiSIGN 72 behöver du inte längre kompromissa, eftersom den kombinerar snabb installation med utmärkt synlighet och maximal flexibilitet. Detta sparar tid och pengar under installationen. Den industriella standarden!

 • Glatta ytor förhindrar kontaminering
 • Poka Yoke - enkel och intuitiv installation
 • TwinLIGHT och TwinFLASH - två ljusbilder i en, även användbara som trappsteg.
 • OmniVIEW-kupol för bästa möjliga sikt från alla positioner och inga döda vinklar.
   

Innovativa optoelektroniska sensorer R10x och R20x

Sensorserierna kombinerar alla optoelektroniska funktionsprinciper i en individuell, applikationsspecifik design. R10x- och R20x-serierna integrerar olika monteringskoncept, var och en i en specifik, konsekvent och branschanpassad höljeutformning. Upplev ny flexibilitet och speciell designfrihet, oavsett monteringssituation.

Den ögonsäkra DuraBeam-lasertekniken från Pepperl+Fuchs kombinerar fördelarna med LED-sändare (lång livslängd och brett temperaturområde) med styrkorna hos laserdioder (brett detektionsområde och mer intensiv strålkvalitet). Som ett resultat av detta erbjuder lasersensorserierna R10x och R20x optimerad energieffektivitet och längre livslängd vid både mycket låga och höga driftstemperaturer utan att kompromissa med avkänningsprestanda, arbetsavstånd eller funktionella reserver.

Samtidigt imponerar DuraBeam lasersensorer med sin speciella strålprofil: ljuspunkten på objektet är cirkulär och skarpt definierad, idealisk för noggrann detektering och avståndsmätning av små objekt.

Toppmärken

Tjänster