Under våren och sommaren blir det ibland även i vår del av världen väldigt höga utomhustemperaturer. Detta gör ju att det under en period blir jobbigt varmt inomhus, det kan bli svårt att jobba och svårt att sova. För att minimera besvären av detta inomhus hjälper det att ha ett bra luftkonditioneringssystem. Professionella luftkonditioneringsaggregat måste installeras av proffs, men ett mobilt luftkonditioneringsaggregat, en luftkylare eller en fläkt kan också ge den nödvändiga kylningen utan att man behöver göra en stor investering.

 
 

 

Fläktar

En fläkt är nästan ett måste under varma sommardagar. En härlig bris som gör att värmen genast känns lite mindre jobbig. Vill du sova bra under sommarnätterna? Då är en takfläkt ett utmärkt val. I vardagsrummet, på kontoret eller i en butik är en stående fläkt eller en tornfläkt ett måste. Vi har ett brett utbud efter dina behov.

 
 

Produkter

 

Luftkylare

Se till att ha en skön sval bris hemma med en luftkylare. Kylaren blåser sval luft i rummet och håller temperaturen behaglig. Gör du mycket kontorsarbete hemma eller är du väldigt varm på natten? Välj då en luftkylare som du kan placera på skrivbordet eller på nattduksbordet.

 
 

Produkter

 

Luftkonditioneringar

Somrarna har blivit varmare och längre under de senaste åren. En luftkonditionering är därför inte längre en onödig lyx. Vänta inte för länge innan du beställer, eftersom de fort säljer slut!

 
 

Produkter