Besök oss på Euro Expo i Skellefteå

Euro Expo Skellefteå är en industrimässa som går av stapeln på Expolaris Kongresscenter. Till mässan bjuds beslutsfattare med el-, drifts-, produktions-, underhålls-, konstruktions- och inköpsansvar samt skyddsombud på regionens tillverkande företag in. Mässan riktar sig till företag inom industri- och produktionssektorn, och de kan här ställa ut och exponera sina produkter och tjänster.

Euro Expo kommer att äga rum under två dagar från onsdag 22 mars till torsdag 23 mars 2023 i Skellefteå.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Conrad fyller 100 år och det låter vi inte gå obemärkt förbi. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster för att göra dina inköp så effektiva och enkla som möjligt. Vi erbjuder "all parts of success", som är kärnbudskapet i vår nya slogan och ska betona vår vision.

Hos oss hittar du mer än 750 000 produkter på ett och samma ställe. Från enskilda reservdelar till stora kvantiteter, du kan få allt du behöver till ditt företag - snabbt, enkelt och pålitligt.
Med de alltmer komplexa förväntningarna i teknikvärlden ökar också våra krav. Därför erbjuder vi dig mycket mer än produkter och tjänster, vi hittar skräddarsydda lösningar för dig. Med expertråd från våra säljare hjälper vi dig att hittar den mest effektiva lösningen.