VOLTCRAFT VC 891 handhållen multimeter vinner prestigefyllda Red Dot Design Award

Red Dot Design Award är en av de mest prestigefyllda och internationellt erkända designtävlingarna i världen. Den har arrangerats av Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland sedan 1955. Syftet med Red Dot Design Award är att hedra och belöna enastående design i flera kategorier, inklusive produktdesign, kommunikationsdesign och designkoncept.

Tävlingen lockar deltagare från hela världen, inklusive formgivare, företag och institutioner. En panel av oberoende experter bedömer bidragen utifrån kriterier som innovation, funktionalitet, ergonomi, hållbarhet och estetik. Vinnarna av Red Dot Design Award får inte bara erkännande för sitt arbete, utan de får också använda "Red Dot" -logotypen, som ofta betraktas som en symbol för kvalitet och innovation i designvärlden. Den prisbelönta designen ställs också ut på Red Dot Design Museum i Essen, Tyskland, som är ett av världens största designmuseer.

Det finns tre utmärkelser som delas ut under Red Dot Design Award: Produktdesign, Kommunikationsdesign och Designkoncept. Conrad vann priset för produktdesign.

Juryn betonade att VOLTCRAFTs handhållna multimeter VC 891 uppfyller högt ställda krav på funktionalitet och kvalitet. Den imponerar med sin exakta, säkra och enkla användning. En högupplöst display med dag/natt-läge möjliggör noggrann avläsning i en mängd olika miljöer, oavsett rådande ljusförhållanden. Dessutom garanterar integrerade magneter fastsättning på ferromagnetiska ytor, vilket gör det ännu enklare att arbeta med VOLTCRAFT VC 891.

Vi är stolta över denna utmärkelse, som än en gång bevisar att VOLTCRAFT utvecklar produkter för våra kunder som är bland de bästa i sin kategori.