Recensioner

En produktrecension tar bara några minuter av din tid och du hjälper samtidigt andra kunder att fatta rätt beslut. Vi uppmuntrar därför alla våra kunder att dela sina erfarenheter av den inköpta produkten. All feedback är välkommen. Tänk på att det handlar om produkten inte om kundservice eller om oss som företag. För denna typ av feedback hänvisar vi till Trustpilot eller Prisjakt.

1. Gå till produkten på vår hemsida

Några veckor efter ditt köp får du ett e-postmeddelande från oss med en inbjudan att skriva en recension. Om du föredrar att lämna en recension vid en annan tidpunkt, kan du alltid gå till produkten på vår hemsida vid ett annat tillfälle.


2. ’Klicka på ‘skriv en recension’

I e-postmeddelandet eller på vår hemsida klickar du på texten "skriv en recension" för att skriva en ny produktrecenion.


3. Betygsätt produkten med stjärnor

Du betygsätter produkten du köpte baserat på stjärnor, där 1 är dålig och 5 är utmärkt.


4. Beskriv din erfarenhet av produkten

Därefter kan du (kort) beskriva dina erfarenheter av produkten. Hur upplevde du produkten? Detta görs med minst 50 tecken, så det tar bara några minuter.


5. Lägg till andra produkter, foton eller videoklipp

Tillslut har du möjlighet att lägga till andra produkter som har använts/köpts tillsammans med huvudprodukten. Detta gör att du kan bedöma flera produkter samtidigt. Du kan också lägga till foton eller videoklipp där du använder produkten. Allt detta är valfritt, så det är inte ett måste på något sätt!