Modern konferensutrustning för bästa kvalitet och optimal skalbarhet.

Senaste månadernas händelser har lett till att videokonferenser har blivit vanligare i alla företag och även inom utbildning. Potentialen för moderna videokonferenssystem är enorm och en fördel för alla användare. Virtuella möten kännetecknas av ökad effektivitet och flexibilitet. Det är därför vi erbjuder dig allt du behöver för att tekniskt utrusta ditt mötesrum till perfektion, särskilt när det gäller utbyggnad och skalbarhet.

      

Logitech konferensutrustning


Videoconferentiesystemen moeten voldoen aan alle eisen voor interactieve videocommunicatie, maar elk bedrijf heeft andere technische eisen. Logitech biedt daarom conferentietechnologie op maat. Of het nu gaat om compleet nieuwe apparatuur, ter vervanging of ter uitbreiding.

Logitech Logitech konferenskamera Rally

Logitech Rally-linjen möjliggör videoöverföring av studiokvalitet, enastående tydlighet och RightSense ™ -automation för bättre möten och videokonferenser, oavsett om det är via Google Meet, Skype® for Business, Microsoft Teams eller Zoom. Med modulärt ljud, intelligent kabelhantering och premiumdesign, passar Rally i medelstora till stora rum. Rally's Ultra HD-avbildningssystem levererar skarp video, överlägsen färgåtergivning och anmärkningsvärd, verklig bildreproduktion med upplösning upp till 4K.

 • Stöder Ultra HD-avbildningssystem: 4K, 1440p, 1080p, 900p, 720p

 • Avancerat modulärt ljud, ljudområde upp till 4,5 m radie

 • Automatisk kamerakontroll

 • Enkelt, säkert och flexibelt monteringssystem

Logitech Mic Meet up mikrofon

Logitechs mikrofon MeetUp kan användas flexibelt i mötesrum av olika storlekar. MeetUps integrerade mikrofoner är optimerade för upp till 2,4 meter. Genom att lägga till en ytterligare mikrofon utvidgas detta intervall med upp till 4,2 meter. Det betyder att oavsett om mötesdeltagarna sitter vid ett konferensbord, står lutade mot väggen eller står någon annanstans i rummet, hörs de fortfarande tydligt.

 • Fungerar med MeetUp

 • Anslutningstyp: Plug & Play

 • Mikrofontyp: mono, bredband, med brusavbrott

 • Kabellängd: 6 m

    

Sennheiser högtalare

Betydelsen av virtuell kommunikation har ökat och kvaliteten och tillförlitligheten för dina ljudenheter har blivit viktigare än någonsin. Ett högkvalitativt högtalarsystem är därför ett grundläggande krav för framgångsrikt samarbete mellan platser och tidszoner.

Sennheiser högtalartelefon SP 30 + konferenshögtalare

Kristallklar röstinspelning och utmärkt ljudåtergivning, så att alla deltagare kan delta i konferenssamtal med samma förtroende och tydlighet som ett vanligt möte. Experterna från Sennheiser, Epos och Microsoft Team har utvecklat SP30 + konferenshögtalaren för detta ändamål. Resultatet är en bärbar och trådlös högtalartelefon för dagens mobila arbetare. Tack vare valet mellan Bluetooth® och USB-C-anslutning kan du fritt välja anslutningsalternativ. SP30 + bidrar till utmärkt kommunikation. Både den som ringer upp och de som lyssnar upplever en mer naturlig interaktion, vilket gör konferenssamtalen mindre stressande och mer produktiva.

 • Hands-free system - wireless thanks to Bluetooth

 • Ljudspecifikationer - frekvensområde 100 - 20 000 Hz

 • Certifierad för Microsoft Teams och Skype Business

   

Gigaset IP Telefonie