Handverktyg

Välutrustad för det dagliga arbetet

De idealiska verktygen för mobila jobb. Handverktyg är oumbärliga och alltid redo att användas

Conrad erbjuder rätt verktyg för varje behov.

Vi andas teknik ›

Wiha speedE-skruvmejsel

De som fortfarande skruvar för hand är ännu inte bekanta med de nya e-skruvmejslarna.

Det är sant att man för vissa uppgifter inte bör låta bli att göra känsliga kontroller för hand. Det finns dock ett modernt alternativ som gör användarnas arbete mycket enklare: Wiha speedE® e-skruvmejslarna. Den nya generationen speedE® II kan göra ännu mer. Den energikrävande skruvningen sker automatiskt och nu till och med 3 gånger snabbare än för hand.

             

Wera Zyklop Speed - Otroligt snabb och otroligt flexibel.

Zyklop Speed har ett svänghjul som ger en mycket hög arbetshastighet. Och: Zyklop Speed kombinerar fördelarna med 5 skiftnycklar i ett enda verktyg. Dessutom kan den användas som en skruvmejsel. Äkta hylsnycklar med hög hastighet

Zyklop Speed-hylsnycklar är riktiga höghastighetsnycklar: svänghjulsmassans konstruktion garanterar att skruvningen blir snabb. Den rotationssymmetriska utformningen av Kraftfrom-handtaget och den fritt snurrande hylsan stöder den snabba vridningen. Särskilt när spärrnyckeln ännu inte griper in på grund av en gänga som löper för jämnt.

Knipex automatisk avisoleringstång

Knipex-avisoleringstång

Knipex automatisk avisoleringstång har fördelen att de är universellt lämpliga för fina, fasta och flexibla kablar. Tack vare finjusteringen kan de även avisolera automatiskt i det stora kapacitetsområdet där konventionella annars ofta skulle misslyckas.

Knipex självjusterande crimptång

Knipex crimptång

Knipex crimptång anpassar sig automatiskt till den önskade storleken på hylsan för trådändar. När man pressar behöver användaren inte justera handkraften, eftersom rätt tryck på trådändshylsan uppnås automatiskt tack vare det låsbara positiva låset.

Toppmärken

Ytterligare information om vår Sourcing Platform