Högkvalitativa verktyg för industrin

Beroende på bransch, arbetsmiljö, arbetsbeskrivning och personliga preferenser kan din arbetsutrustning sträcka sig från en välsorterad verktygslåda till en välutrustad verkstad med maskiner, elverktyg och förbrukningsvaror. Särskilt inom industrin är det viktigt att använda högkvalitativa och pålitliga verktyg för att minimera fel och höga kostnader. Som specialist på bra verktyg och professionell verkstadsutrustning kan du hos Conrad hitta allt du behöver för att utöka din verktygsutrustning.

   

Oscillationsteknik

FEIN - specialisten för professionella och pålitliga elverktyg

FEIN står för oförstörbara elverktyg. Konstruerad för maximal belastning och överbelastning. Oavsett om det gäller utbyggnad, renovering eller fordonsindustrin - över hela världen litar proffs på originalet från FEIN när de utför sitt arbete.
Industriell kvalitet tillverkad i Tyskland: FEIN:s Multimaster-verktyg tillverkas endast i Tyskland, där arbetet utförs enligt de strängaste kvalitetsriktlinjerna och med de mest detaljerade testförfarandena.

Med modeller i tre prestandaklasser, var och en som batteri- och elversion, erbjuder Fein alltid den bästa lösningen även för speciella krav.
Multimaster 300 > Till produkterna
Multimaster 500 > Till produkterna
Multimaster 700 > Till produkterna

FEIN Starlock Systeem

Med det innovativa multimaskingsfäste för FEIN MULTIMASTER kan du byta verktyg säkert och bekvämt på mindre än 3 sekunder.

+ Arbeta mer effektivt tack vare tillbehörets perfekta passform med förlustfri kraftöverföring.
+ Betydligt bättre precision och arbetsresultat tack vare den robusta 3D-formen i rostfritt stål.
+ Kompatibel med alla tidigare FEIN-oscillatorer och utvalda multiverktyg från andra märken.
+ Skydd av dina verktyg mot överbelastning och skador.

FEIN Charging system

Ladda snabbare, arbeta längre FEINs sladdlösa sortiment ger ett perfekt samspel mellan batteri, elektronik och motor. Höjdpunkterna inkluderar kraftfulla laddare och batterier för olika ändamål: 12 V och 18 V med 3 Ah för mindre vikt, 12 V och 18 V med 6 Ah för mer effekt. För maskiner med särskilt höga krav: 18 V högpresterande batterier med 5,2 Ah. Startpaketen gör det smidigare än någonsin: det perfekta inträdet in i FEINs värld.

   

Skala och avmantla kablar

Knipex, kompetens inom trådbearbetning

Med KNIPEX-tänger kan du välja mellan sidoskärare, frontskärare, geringsfräsar, centreringsfräsar, kraft- och specialsidesfräsar och mycket mer. Tängerna är designade för en mängd olika ändamål. Kabelskalning är en av de mest grundläggande och viktiga uppgifterna i elektrisk installation. Uttrycket ""avmantling"" används när det yttre mantelskiktet avlägsnas och därmed de enskilda trådarna exponeras. Skalning beskriver avlägsnandet av isoleringsskiktet från de enskilda ledarna. Om du vill ta bort isoleringen effektivt, noggrant och bekvämt, se till att du använder lämpliga verktyg, annars finns det risk för att den inre ledaren skadas.

Knipex PreciStrip 16

KNIPEX PreciStrip16 har fördelen att den är universellt lämplig för både fina och styva och flexibla kablar. Med ett kapacitetsområde på 0,08 till 16 mm² täcker PreciStrip ett stort antal tvärsnitt, vilket gör den väldigt mångsidig. Tack vare finjusteringen isolerar den också automatiskt inom det stora kapacitetsområdet där konventionella automatiska system ofta misslyckas.

Knipex självjusterande pressverktyg

När du pressar hylsor är exakt arbete viktigt. Knipex 97 53 04 pressverktyg anpassar sig automatiskt till önskad hylsa. Vid krimpning behöver inte användaren utöva någon manuell kraft, eftersom korrekt tryck på hylsan automatiskt uppnås tack vare den upplåsbara tvingande låsningen.

   

Bosch Professional - Det ligger i dina händer.

Bosch Professional utvecklar innovativa elverktyg av hög kvalitet som garanterar professionella resultat i alla branscher.

Enheterna är pålitliga, kraftfulla och robusta, uppfyller de högsta kraven och underlättar ditt arbete. Bosch Professional sladdlösa verktyg kännetecknas av hög prestanda och en mycket lång livslängd. Bosch Professional-sortimentet kompletteras också med pålitliga tillbehör och innovativ mätutrustning.

Bosch Professional 18V Batterisystem

Bosch Professional 18V-systemet kombinerar professionella verktyg med de mest kraftfulla Bosch Professional-batterierna och den snabbaste laddningstekniken genom tiderna. ProCORE18V-batteriet utgör grunden för en ny dimension av prestanda. Låt dig inspireras av det ultimata i prestanda, kompromisslös kompatibilitet och maximal frihet i ditt arbete.

Bosch Professional Carbide System (hårdmetallteknik)

Bosch Carbide System (hårdmetallteknik) är byggd för att hålla och är resultatet av år av forskning och utveckling. Oavsett om kapning, sågning eller borrning har denna nya typ av verktygstillbehör utvecklats för de mest krävande applikationerna och de vanligaste materialen.

Metabo - 100% ledande batteriteknik!

Oavsett om det gäller en batteridriven borrmaskin, skruvmejsel, sticksåg, sladdlös vinkelslip eller kombihammare, Metabo är en pionjär inom batteriteknik och inom området med mer än 30 års batterikompetens. Metabo har det mest kraftfulla batterisystemet i världen.

Sedan 2009 har batteripaket i varje generation varit 100% kompatibla med alla maskiner och laddare i sin spänningsklass. Det är sant idag och kommer även att förbli så i morgon.

18V är det viktigaste applikationsområdet för professionella användare. Tekniken har ett effektområde på 400 till 3200 watt och ger därmed tillräcklig effekt även för mycket energiintensiva applikationer.

Upptäck hela Metabo-sortimentet på Conrad och bli inspirerad!