Tillförlitlig kontroll? Mätteknik för din byggnad som du kan räkna med.

Professionell byggnadsförvaltning är grunden för en smidig produktionsprocess eller funktion. Aktuella frågor som energiförbrukning, minskade uppvärmningskostnader, byggnadsmätning eller reglering av rumsklimatet är lika mycket en del av detta som underhåll och service av byggnader och anläggningar. Regelbunden testning av funktionaliteten hos elektronisk utrustning, maskiner och komponenter och tillförlitliga mätresultat är avgörande. Med vårt produktsortiment av mät-, analys- och testutrustning, teknik för miljömätning och utrustning för mätning av energikostnader är vi din partner för att uppfylla de höga kraven på detta område. Från värmebildteknik, till exempel för att kontrollera energiförluster, till permanent installerade mätutrustningar direkt i kopplingsskåp. Förstklassiga varumärken som Fluke och VOLTCRAFT garanterar kvalitet på detta område.Fluke Metrology ii900 industriell ljudkamera: enklare läckagesökning

På grund av läckor i tryckluftssystem går 40 procent av denna energiform förlorad i världen. Energiförluster och stillestånd på grund av lågt lufttryck leder till förluster på miljarder dollar i världen. Tidigare metoder för att upptäcka luftläckor inom industrin var tidskrävande och krävde utbildning. Det värsta var att utrustningen måste stängas av, vilket minskade produktiviteten och kostnaderna. Äntligen finns det ett bättre sätt. Välkommen till framtidens läckagesökning. 

Den bärbara industriella ljudkameran fluke ii900 har ett bredare synfält tack vare placeringen av flera mikrofoner, vilket gör att underhållsteam snabbt och noggrant kan lokalisera luft-, gas- och vakuumläckor i tryckluftssystem, även i bullriga miljöer. Den nya SoundSight™-tekniken är särskilt utformad för bullriga produktionsmiljöer. Den är lätt att lära sig och använda. Den 17,8 cm (7") LCD-pekskärmen visar en visuell bild med SoundMap™ för att snabbt lokalisera läckans plats. Det enkla, intuitiva gränssnittet gör det möjligt för tekniker att begränsa ljudfrekvensen för ett läckage för att filtrera bort högljudda bakgrundsljud. Inom några timmar kan teamet kontrollera hela anläggningen medan den fungerar med full effekt. Nu kan du äntligen snabbt och enkelt se vilka reparationer av luftläckor som behövs för effektiv drift och lägre energikostnader. Bilderna kan sparas och exporteras för rapportering.

   

Fluke-mätare i Cat III-miljö

Lär dig vilken digital multimeter från Fluke som är bäst för dig. Att välja rätt digital multimeter är viktigt eftersom dessa instrument används i många tillämpningar i industriella miljöer.

    

Flir-mätteknik, för att lokalisera fukt

Med Flir MR277 kan inspektörer upptäcka fuktproblem snabbare.

För att inspektera byggnader för fuktproblem måste inspektörerna vanligtvis ha med sig extrautrustning, bland annat en fuktmätare, en psykrometer och en värmekamera. MR277 är FLIR:s första byggnadsinspektionssystem som kombinerar fördelarna med infrarödstyrd mätning (IGM) och vår patenterade multispektrala dynamiska bildbehandling (MSX) med avancerade miljösensorer för att hjälpa dig att snabbt hitta problem, identifiera dem tydligt och dokumentera dem enkelt. IGM-mätteknik och en laserpekare isolerar området där du kan använda den inbyggda stiftlösa fuktgivaren för icke-invasiva mätningar eller den externa stiftsonden för invasiva mätningar. Med automatiskt beräknade omvärldsvärden och en fukt-/temperatursensor som kan bytas ut i fält kan du med MR277 få jobbet gjort snabbt och minimera stilleståndstiden. Anslut till externa enheter via METERLiNK® och använd FLIR Tools® för att förbättra felsökning och rapportering.

   

STABILA-mätteknik: Som riktiga proffs mäter.

Behöver du utrustning som du kan lita på i det dagliga byggnadsarbetet, oavsett väder? STABILA har tillverkat sådana mätinstrument sedan 1889. Vi vet att noggrann mätning och hög verktygsprecision är den viktigaste grunden för hantverkarens arbete. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter för att kunna erbjuda rätt verktyg för varje tillämpning. STABILAs sortiment med över 300 artiklar omfattar bland annat vågar, måttband, avståndsmätare, lasrar och vattenpass.

   

VOLTCRAFT: 40 år av robust mätteknik för tuff användning

Det är ofta tufft på byggarbetsplatser och vid industriell montering och underhåll. Tidspress och hög arbetsbelastning ställer höga krav på människor och teknik. Därför bör robust mätteknik inte sparas på, särskilt inte på dessa områden. VOLTCRAFT erbjuder ett särskilt robust sortiment av mätteknik speciellt för dessa tillämpningar. Innovativa idéer och vidareutveckling införlivas konsekvent i serieproduktionen och underlättar det dagliga arbetet. Mätteknik som testats för fallhöjd eller speciellt förseglade termometrar är bara ett litet exempel från VOLTCRAFTs sortiment.

Exakt skräddarsydda lösningar för praktiska tillämpningar och innovativ utveckling för användarvänlig drift möjliggör effektiv användning av produkterna. Så att du kan koncentrera dig på ditt arbete.

Fler relaterade ämnen

Varemærker

Vores bedste udvalg af produkter til metrologi

Dette kunne være interessant

Allt som rör ämnet mätteknik

Hitta exakt rätt mätteknik för dina individuella krav.

Allt inom byggnadsteknik

Conrad erbjuder skräddarsydda tekniska lösningar för din byggnad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

 

Håll dig uppdaterad och ta del av många förmåner.