Innovativ teknik för morgondagens mobilitet

Innovativ och tillförlitlig teknik är en viktig komponent för effektiva arbetsflöden. Förutom våra kunders kärnverksamhet förstår vi även andra aktuella utmaningar. Inte bara inom den privata sektorn, utan även i företag blir elektromobiliteten mer närvarande varje dag och tar en relevant del av vardagen. Conrad är din kompetenta partner och erbjuder dig ett omfattande utbud av högkvalitativa produkter för din byggnadsteknik, från rätt laddningsteknik till industriella drönare för att förenkla en mängd olika uppgifter till Conrad Connect för holistisk anläggningsstyrning.

Elektromobilitet

Toppmodern teknik för att bevara hälsosamma försörjningsmöjligheter

Förutom våra kunders kärnverksamhet förstår vi även andra aktuella utmaningar. Conrad är din rätta partner för att anpassa din verksamhet till de aktuella kraven på hållbarhet och resursbesparande teknik. Snabb, pålitlig och effektiv laddningsteknik är avgörande för att säkerställa och maximera fordonens användbarhet. Mobila laddningsstationer och smarta kabel- och adapterlösningar ger dig flexibilitet var du än befinner dig. Tack vare intelligent och skalbar laddning och lasthantering möjliggör moderna laddningsstationer och wallboxar maximal effektivitet. De bästa förutsättningarna för en hållbar och kostnadsoptimerad användning av e-fordon för industri, handel och hushåll.

   

Drönare

Förenkling av industriella uppgifter

Med drönare och kamerasensorer är det nu möjligt att registrera, dokumentera och utvärdera skador på byggnader och anläggningar från luften. Till skillnad från klassiska inspektioner har visuella inspektioner av områden som är svåra att komma åt, särskilt på stora höjder, tidigare inneburit en enorm ansträngning. Förutom arbetsplattformar, genomarbetade ställningar eller industriklättrare var det vanligtvis nödvändigt att sätta in flera personer. Allt detta kan nu lösas säkrare, snabbare och i slutändan mer kostnadseffektivt med drönare. Högkvalitativa produkter som DJI Mavic 2 Enterprise är utrustade med många prestandaförbättringar för att fånga exakta detaljer på varje uppdrag. Detta gör professionella drönare mycket mångsidiga och idealiska för att söka efter försvunna personer, inspektioner av kraftledningar, miljöskydd och även för användning inom jordbruksindustrin.

DJI Enterprise Advanced för företag

Mavic 2 Enterprise Advanced är en mångsidig och kompakt enhet. Utrustad med många prestandaförbättringar för att fånga exakta detaljer i varje uppdrag. Förutom den höga upplösningen hos värmekameran och kameran med äkta bild är den också utrustad med en 32x digital zoomfunktion. När den används tillsammans med RTK-modulen är positionering på centimeternivå möjlig. Radiometrisk värmekamera med hög upplösning.

Med en startvikt på 909 g är Mavic 2 Enterprice Advanced en lättviktare inom industridrönarsektorn. Tack vare sin design får den också plats i vilken utrustning som helst när den är hopfälld. Det bärbara kraftpaketet är redo att starta på mindre än en minut och dess snabba uppstignings- och nedstigningshastigheter gör den lämplig även för de mest komplexa driftsmiljöerna.