Effektiv hårdvara for din it-infrastruktur

Smarta byggnader och nätverksteknik gör det möjligt att koppla ihop olika enheter och funktioner både i och utanför en byggnad. Conrad erbjuder lösningar för din högpresterande IT-infrastruktur som gör att tekniska system och människor kan kommunicera och arbeta tillsammans.  

Smarta kommunikationsprodukter

 

 

TP-Link är världens ledande tillverkare av smarta kommunikationsprodukter och utmärker sig med effektiva, innovativa och tillförlitliga produkter och tjänster för företag och privatpersoner. TP-Link Omada, en smart molnlösning för professionella nätverk som kombinerar alla nätverksenheter, är speciellt värd att lyfta fram. Omada är den idealiska lösningen för hotell, utbildning, detaljhandel och erbjuder även många andra användningsområden.


      

Mesh-nätverk med AVM

Mesh är en ny och innovativ teknik som används för att skapa en sömlös WiFi-anslutning i byggnader eller affärslokaler. Genom att individuellt utrusta den med lämpliga WiFi-repeaters och Powerline-enheter kan WiFi-nätverket anpassas till alla behov på plats.


      

Nätverksskåp från Digitus

Nätverksskåpen i Unique-serien från DIGITUS® är utformade för användarvänlig installation av aktiva och passiva nätverkskomponenter tillsammans med ren kabeldragning. Varje skåp är av hög kvalitet och har ett ventilationsfack i taket och en kabelgenomföring med skumtätning som kan skjutas upp i botten. När det gäller strukturerad fastighetskablage drar du nytta av flexibla och certifierade komponenter från varumärket DIGITUS®, som upprättar anslutningar från serverrummet till golvfördelaren till de enskilda arbetsstationerna och därmed överträffar standarder och normer. DIGITUS® erbjuder dig ett brett utbud av produkter från områdena nätverksteknik, installationskablar och tillbehör för kabelhantering.


   

Digital infrastruktur för skolan: att bygga upp ett skolnätverk

Ett nytt sätt att lära ut: digitalisering med Conrad

Temat "den digitala skolan" är aktuellt för skolor, utbildningsministerier, lärare, elever och föräldrar och är viktigare än någonsin på grund av Corona-pandemin. Experter från utbildning och näringsliv är överens om att det inte bara handlar om att digitalisera analoga metoder, utan om att i grunden tänka om när det gäller digital utbildning. För att uppnå detta kan du läsa mer om hur man skapar en grundläggande digital infrastruktur för skolor på våra informationssidor.


   

Kraftfull nätverksteknik

När det kommer till komponenter i modern byggnadsteknik är det viktigt att planera för ett högpresterande nätverk med hög överföringshastighet. Om högpresterande nätkomponenter används är nätet framtidssäkert och erbjuder dessutom tillräckliga prestandareserver för dataintensiva tillämpningar.


Upptäck fler spännande ämnen


Våra främsta varumärken

Mer om vår Sourcing Platform - våra tjänster

Även intressant

Allt om byggteknik

Conrad erbjuder dig tekniska lösningar som är anpassade till kraven i din byggnad.

Allt om automatisering

På den här sidan hittar du allt från modernisering och utbyggnad till underhåll och reparation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter, erbjudanden och höjdpunkter på Conrad.