Belysningsteknik för produktivt arbete

Ett lyckat belysningskoncept skapar optimala förutsättningar för produktivt arbete i kontor, butiker, servicehus och inom produktion.

  • Ljusets positiva inverkan på hälsan

  • Förbättrad prestanda

  • Säkerställande av hög arbetskvalitet   

Hållbart kontor - med Philips LED-belysning

Spara energi i din kontorsbyggnad med den mest hållbara Philips LED-lampan på marknaden. De innovativa ultraeffektiva Philips LED-lamporna sparar inte bara upp till 60 % mer energi jämfört med konventionella LED-lampor, de håller också tre gånger längre. Dessutom bidrar denna nya Philips-teknik till att minska koldioxidutsläpp, materialspill och energiförbrukning. Den ultraeffektiva LED-portföljen känns igen på sin gröna förpackning och energiklass A.

Ta din belysning till nästa nivå med Philips Hue smart belysning

  

Upplev det perfekta ljuset för ditt dagliga kontorsliv! Oavsett om det är kallt vitt ljus för koncentration eller varmt vitt ljus för en mysig atmosfär - med Philips Hue kan du justera ljuset efter ditt humör genom att trycka på en knapp. Styr de smarta lamporna via app, fjärrkontroll, strömbrytare eller röst och välj bland ett stort antal färgnyanser. Dessutom kan ljuset personaliseras, så att belysningen på kontoret automatiskt anpassas till din dagliga rutin.

Upptäck de många möjligheterna med Philips Hue och skapa din personliga belysningsupplevelse.


      

Gå in i framtiden nu - med EU-kompatibla OSRAM SubstiTUBE LED-rör

Kraftfull i prestanda, ledande i teknik: SubstiTUBE LED-rör är klart överlägsna konventionella T8-, T5- och T9-lysrör i många avseenden. De är energieffektiva och långvariga, har lågt flimmer och ett splitterfritt glashölje, men framför allt är de EU-kompatibla och därmed framtidssäkra.


      

Paulmann - det optimala skensystemet

Tack vare ett stort urval av systemkomponenter i tre systemfärger öppnar det nya trefasiga skensystemet ProRail3 från Paulmann upp ett stort antal planeringsmöjligheter. Det är idealiskt för användning inom den kommersiella sektorn för hem, t.ex. i praktiker, advokatbyråer och kontor, samt i öppna kommersiella utrymmen med kundtrafik, t.ex. i butiker, restauranger och hotell, där varorna kan iscensättas optimalt med belysning.


Geselecteerde topfabrikanten

   


Mer om vår Sourcing Platform - våra tjänster

Även intressant

Allt om byggteknik

Conrad erbjuder dig tekniska lösningar som är anpassade till kraven i din byggnad.

Allt om automatisering

På den här sidan hittar du allt från modernisering och utbyggnad till underhåll och reparation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter, erbjudanden och höjdpunkter på Conrad.