TP-link WiFi repeater

TP-link TL-WA850RE är en WiFi-förstärkare  (repeater) med en överföringshastighet på upp till 300 Mbps. Denna WiFi-repeater är perfekt på platser där din WiFi-signal inte är tillräckligt stark för att kunna användas ordentligt. Tack vare Plug & Play-teknik och den innovativa designen har utbyggnaden av ett WiFi-nätverk aldrig varit så enkelt och stilrent som det är nu. Tack vare den integrerade LAN-anslutningen kan TL-WA850RE användas som WiFi-adapter för att ge enheter med en LAN-anslutning en WiFi-anslutning.


Flexibel Placering

Du kan enkelt ansluta den lilla lådan till ett uttag. När du sedan är ansluten till routern kan du använda TL-WA850RE var som helst inom räckvidd av din router, utan att du behöver installera på nytt.


Plug&Play

Utvidga din WiFi-räckvidd utan att behöva dra kablar. Anslut repeatern till vägguttaget, tryck på WPS-knappen på repeatern och på din router. Inom 2 minuter är repeatern ansluten och du kan börja använda WiFi-nätverket.


Ethernet Bridge

Med den integrerade LAN-anslutningen kan du använda TL-WA850RE till din spelkonsol eller Smart-TV samtidigt som WiFi-räckvidden blir längre.


Intelligente LED-display

Fem LED-lampor indikerar styrkan på signalen som WiFi-repeatern mottar. Detta gör det enklare att leta efter den optimala platsen.