DELAR FÖR DIN IDÉER - TILLBEHÖR FÖR AUTOMATISERING

 

TRU Components har ägnat sig åt produkter som används inom automatiseringsteknik under en längre tid. Fokus ligger främst på tillbehör. Automatisering består inte bara av växelströmsmotorer, närhetsbrytare, reläer och PLC-kontroller. TRU Components har gjort sig ett namn i denna nisch och fortsätter att imponera med innovativa tillbehör som garanterar lång och problemfri drift av systemen.

Drivkraften - växelmotorer från TRU Components.

Pålitliga enheter med lägsta hastighetsfluktuationer är väsentliga för automatisering. TRU-Components industriella växelmotorer kännetecknas av följande egenskaper:

  • Robusta växlar
  • Borstmotorer med hög tillförlitlighet
  • Högkvalitativa lager
  • Diskret körljud

Kommando- och signalanordningar - Varje kommando körs omedelbart.

 

Styrenheter används för att styra maskiner och för att utföra automatiseringsprocesser. De installeras ofta i kontrollpaneler och operatörskonsoler. TRU Components erbjuder ett brett utbud av vandalsäkra tryckknappar och strömbrytare, som inte bara ser bra ut utan också är extremt hållbara. Nödstoppsbrytarna i aluminiumdesign ger också manöverpanelerna en högkvalitativ finish.

Bra ledningar är avgörande - lösningar från TRU Components.

När du installerar system är ren kabeldragning, kabelmarkering och skydd av kablar oerhört viktigt för säkerhet och problemfri drift. Men inte bara kunden är nöjd med ett rent trådbundet och därmed värdefullt system, utan också installatören som drar nytta av en tydlig kabeldragning vid fel. Fel och driftstopp kan minskas eller till och med helt undvikas.

Elektronik förvaras säkert - höljen och tillbehör.

Höljen och tillbehör krävs ofta i mät- och styrteknik såväl som i automatisering. Bara för att eftermontera några reläer eller kontaktorer, till exempel, eller för att utöka kablarna. Speciellt DIN-skenhöljen är en snygg lösning för att rymma elektroniska kort eller alternativa styrlösningar. Befintliga höljen kan också uppgraderas, utvidgas eller förfinas med tillbehör från TRU Components.

Kablar, ledningar och tillbehör - överför signaler säkert.

Förlustfri, låg motstånds- och störningsfri signalöverföring är viktig för att utvärdera sensorsignalerna från styrelektroniken. Även här står kabeltillbehör från TRU Components för hög kvalitet och tillförlitlighet. Imponerande är kontakterna med lödning som möjliggör en vattentät och lödad kabelanslutning. Kabeländarna sätts in i kontakten och sedan värms kontakten med varmluft. Anslutning, lödning, isolering och tätning sker i endast en operation. En visuell inspektion av anslutningen är möjlig när som helst på grund av den transparenta krympslangen.

Sensorteknik - Missa inte ett tillvägagångssätt igen.

För vissa kundkrav är det ofta svårt att erbjuda en kostnadseffektiv lösning. Produkter från kända varumärken är ofta dyra. Med alternativa industriella kontroller kan man skapa egna lösningar. Styrsystemet behöver bara förses med lämpliga givarsignaler. TRU Components kan erbjuda produkter inom denna sektor och stödja dig i ditt dagliga arbete. Till exempel kan vibrationssensorer användas för att övervaka maskiner och på så sätt kan ett individuellt underhållssystem implementeras.

Industriella paneljack och kontakter - En bra anslutning.

Högkvalitativa och visuellt tilltalande inbyggda paneljack förbättrar dina kontrollpaneler. Dubbla USB-uttag sparar installationsutrymme och den robusta designen indikerar hållbarhet. De förmonterade ledningarna är utrustade med kontakt eller uttag och i leveransen ingår vanligtvis redan den passande motsvarigheten till kortet, vilket säkerställer effektiv drift för dina projekt.