Automatisering

Tillförlitliga kompletta lösningar från LAPP

Hur kan transformeringsprocessen göras framgångsrik? Hur ska kommunikationsteknologi kunna möta de högt ställda kraven från Industrial Internet of Things (IIoT)? Transpararanta processer och rutiner kräver ett stort antal sensorer. Dessutom måste kablar, anslutningskontakter och aktiv nätverksteknik inom industriella miljöer alltid leverera tillförlitlig data, även vid extrema temperaturer, vid termisk, kemisk och mekanisk belastning eller i rörliga tillämpningar. Kvaliteten är avgörande. En trasig kabel som orsakar ett produktionsstopp medför stora kostnader. Anslutningslösningar som utvecklats för ytterst krävande miljöer erbjuder således högst möjliga säkerhet.

Rätt lösning som passar just dina behov

LAPP erbjuder kompletta lösningar för fabriker, maskiner och installationer, anpassade till varandra och med mycket hög resistens. För dig som kund står vårt kompletta sortiment inte bara för effektivare inköpsrutiner och logistik. Du kan även försäkra dig om att dina applikationer alltid kommer att fungerar som de ska. 

Producten  
UNITRONIC BUS® Tillförlitliga UNITRONIC® datakablar och busskomponenter erbjuder lösningen för alla applikationer inom maskin- och installationsteknik. För överföring av enkla styrsignaler via sensor/styrdonskablar till kompletta nätverksstrukturer med bussystem. Vi har tillförlitliga kabel- och anslutningslösningar för så gott som alla applikationer.
ETHERLINE® Ethernetbaserade bussystem spelar en allt viktigare roll. LAPP erbjuder ett brett sortiment kablar som utvecklats från Cat.5 till Cat.7A med överföringshastigheter upp till 100 Gbit/s.
EPIC® DATA Hitta rätt anslutning för varje bussystem. Industriella anslutningar används inte bara inom mekanisk och industriell teknik , men även inom drivningsteknologi som kräver mätningar, övervakning och reglering. EPIC® är ett flexibelt system som består av ett flexibelt system med skåp, insticksenheter och anslutningar. Systemet är extremt robust, absolut säkert och enkelt att installera.
HITRONIC®

HITRONIC® erbjuder fiberlösningar för alla typer av fiber. Lämpliga för både industriella tillämpningar som för kabeldragning inom infrastruktur.

Snabba fakta: störningsfri överföring, säkrat mot hackning och nästan med ljusets hastighet. Inte ens elektromagnetisk strålning kan påverka överföringen.