Professionell kommunikationsteknik för ditt företag

Förutom många andra saker är en professionell och strukturerad kommunikationsteknik i företaget av avgörande betydelse för framgångsrik automatisering i företaget, eftersom vissa ansvarsområden nu för tiden överlappar varandra. Samarbete, inte bara på den tekniska sidan, utan också på den organisatoriska sidan är nödvändig. Conrad Sourcing Platform erbjuder produkter som är speciellt utformade för att möta dina behov och stöder dig att utöka de möjligheter som redan finns.

   

Weidmüller Industrial Ethernet

Weidmüllers Industrial Ethernet-komponenter är den perfekta anslutningen för datakommunikation mellan Ethernet-kompatibla enheter inom industriell automatisering. Eftersom de stöder olika topologier och protokoll är de lämpliga för många industriella applikationer. Som en komplett leverantör av industriell nätverksinfrastruktur för anläggning- och maskinkonstruktion har vi ett brett utbud av strömbrytare för att möta våra kunders individuella krav. Dessa inkluderar Gigabit-omkopplare (unmanaged och managed), mediekonverterare, Power-over-Ethernet-switchar, WLAN-enheter och seriella / Ethernet-omvandlare som uppfyller de högsta kraven och möjliggör pålitlig såväl som flexibel Ethernet-kommunikation. En omfattande passiv produktportfölj av RJ45 och fiberoptiska kontakter och kablar gör Weidmüller till din partner för industriella Ethernet-lösningar.

Produkter

   

Industriell datakommunikation från LAPP

Utmaningen för industriella datakablar är att garantera allt högre datahastigheter och pålitlighet i tuffa industriella miljöer. Kablarna är ofta böjda miljoner gånger i dragkedjor eller utsätts för aggressiv media såväl som höga temperaturer. På grund av vår integration i våra kunders automatiseringsprocesser utmanas vi ständigt att tillhandahålla innovativa lösningar till framtidens viktigaste frågor. Därför erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av komponenter och systemlösningar för fabriks-, byggnads- och processautomation. I detta sammanhang inkluderar LAPPs lösningar för automatiseringsteknik kompletta kablar och anslutningssystem för kontinuerligt nätverk från sensor / ställdon och styrnivå till företagets resursplaneringssystem.

Produkter

   

Anybus Wireless Bolt IoT

Eftermontera fjärrkontrollen enkelt. Med Anybus Wireless Bolt IoT kan maskin- och enhetsdata enkelt läsas ut via internet - vilket sparar servicekostnader och minimerar stilleståndstider.

Många av senaste generationens enheter skickar statusdata över internet. Till exempel när elmätare överför förbrukningsdata eller utrustningens fyllnadsnivåer eller när maskiner kommunicerar statusdata. Dataöverföring via Internet of Things (IoT) sparar tid och minskar kostnaderna. Denna produktivitetsökning genom digitalt nätverk kan också enkelt eftermonteras för befintliga maskiner. Anybus Wireless Bolt IoT gör det möjligt.

Produkter

     

Wago

En noggrant riktad ledaranslutning för alla typer av ledare från 0,2 till 4 mm² - oöverträffad i enkelhet, hastighet och säkerhet - det är vad den nya 221-seriens genomgående kontakt med spak står för. Den kombinerar alla de välbekanta fördelarna med 221-serien anslutningsterminaler i en tunn design: en universalledaranslutning som är helt verktygsfri tack vare spakteknik samtidigt som den erbjuder synlig och säker ledarkontakt.

Produkter