Bil: starthjälp för bilar

Undvik irritation och onödiga kostnader

Du känner säkert igen det: du kommer tillbaka till din bil som du hade parkerat fint, du kliver in och försöker starta bilen men det går inte. Det går inte att få igång bilen alls. Förmodligen glömde du släcka dina strålkastare Det är också möjligt att  vinterkylan är boven. När sådant händer kan du naturligtvis alltid ringa vägassistans. Men med ett  starthjälp för bil slipper du att bli irriterad för att du behöver vänta länge och du sparar även onödiga kostnader.

Starthjälp för bil: Ge ditt batteri tillräcklig med ström för att kunna starta motorn

Förr i tiden skulle du behöva be en medtrafikant om hjälp. Men vad händer om det inte finns några medtrafikanter? För att lösa detta problem har flera tillverkare tagit fram en bärbar starthjälp. Med en starthjälp i bilen kan du få igång ditt batteri när och var som helst. På så vis är du inte beroende av andra och det ger många förare en mycket säker och trygg känsla.

Fäst de traditionella svarta och röda krokodilklämmorna och starta din bil, traktor, båt eller husbil

Dessa enheter har såklart de välkända svarta och röda krokodilklämmorna. Dessa klämmor är lämpliga för att starta bilen. Att sätta fast dessa klämmor på rätt ställe är mycket viktigt. Enheterna använder sig av en 12 V-strömkälla. Det innebär att du även kan ladda enheten via cigarettändaren. Naturligtvis är detta inte det enda alternativet för att ladda bilens starthjälp. Det finns även ett antal andra utgångar. Laddningstiden varierar per produkt. Förutom att starta bilen är dessa enheter också lämpliga för att starta traktorer, båtar och husbilar.

Multifunktionsprodukt: Använd de extra funktionerna som den stora bygglampan och kompressorn

Förutom dessa självklara funktioner har bilens starthjälp ofta fler funktioner. Till exempel finns en integrerad kompressor. Med hjälp av kompressorn kan du till exempel pumpa upp dina bildäck eller dina luftmadrasser. Många av våra starthjälp har också en integrerad bygglampa. På så sätt kan du även ansluta krokodilklämmorna till ditt batteri när det är mörkt ute. Naturligtvis kan enheterna också användas som strömkälla för andra (12 V) enheter. Så du kan till exempel hålla din kylväska riktigt kall.

Positiv feedback

I allmänhet har en starthjälp många enkla och mångsidiga användningsområden. Detta framgår också av feedbacken vi tar emot. Till exempel denna recension: "Bra fungerande enhet. Jag lyckades att starta en 2cil 12hk dieselmotor och det var därför jag skaffade enheten. Nu kan vi i nödfall även ladda mobilerna och lampan ger bra ljus när det är mörkt ute. Även en av mina däck fick snabbt lite ny luft med hjälp av kompressorn."

Rekommenderas

En starthjälp är en  toppenbra produkt och rekommenderas för alla som har problem att starta bilen!