https://www.conrad.it/binaries/content/gallery/ccpjunior-it/banners/brandpage-header/makerfactory-1280x200jpg?x=410&y=234?x=410&y=234

Ge dina idéer liv!

Varje uppfinning börjar med en idé, som en bild i huvudet som vill bli verklig. Det här ger dig mersmak. Men tidigare har den avgörande komponenten saknats för att du ska kunna fullfölja ditt projekt. Sedan den första utgåvan av Maker Faire kom för fem år sedan, har du inspirerat oss till att designa produktlinjen MAKERFACTORY. Denna produktlinje har skapats för att det du behöver ska finnas. Vi strävar efter att du ska ha tillgång till precis det du behöver för att du ska kunna förverkliga dina idéer.

Utveckla, bygga, prova - det finns någonting för alla!

MAKERFACTORY är en märkesproduktlösning avsedd för alla nybörjare, kreatörer, uppfinnare, makers och naturligtvis även för de mest erfarna teknikerna.

Produkterna bjuder in alla åldrar till digital kreativitet och möjliggör att du kan experimentera med teknikens värld med enkla system - även med kort som Arduino, BBC Micro:bit eller Raspberry Pi, allt är gjort för detta. MAKERFACTORY produkter är kompatibla med dessa system och erbjuder sortiment som är speciellt utformade för de mest varierande användningsområdena.

MAKERFACTORY produkter är också användbara för tekniska pedagogiska projekt. Hur? Programmera och styr robotarmar och robotspindel med hjälp av Arduino-språket!

Letar du efter tekniska och innovativa produkter för dina elektroniska och mekatroniska projekt?

Läs mer om MAKERFACTORY produkterna.

 

 

 

Toppsäljare Makerfactory