DIGITAL UTBILDNING:
I KLASSRUMMET

I klassrum kan man försöka placera borden så att eleverna inte sitter för tätt inpå varandra. Med surfplattor, projektorer och tillhörande system, är detta inget problem.

Med vår utrustning kan dina klassrum också anpassas efter nuvarande behov.

 

Utrustning

Oavsett om det gäller professionell presentationsteknik eller digital undervisning, hos oss kan du köpa utrustning för att digitalisera din utbildningsinstitution snabbt, enkelt och från ett och samma ställe.

✔ Projektorer ✔ Surfplattor ✔ Datorer ✔ Skärmar
✔ Ritplattor ✔ Digitala skyltar

 
 

Övervakning av temperatur, CO2 och luftkvalitet

Många studier har visat att de flesta av oss inte har någon aning om när och hur ofta de ska öppna fönstren för att hålla CO2-koncentrationen under gränsvärdet. Det finns även forskning som tyder på att coronaviruset är mindre benäget att spridas om det finns högre luftfuktighet och högre temperaturer i rummet. Dålig luftkvalitet har dessutom en negativ effekt på skolbarns koncentration och i slutändan deras välbefinnande. Därför rekommenderas frekventa CO2-mätningar i slutna inomhusutrymmen. Sensorerna på den trådlösa väderstationen Netatmo mäter den exakta luftkvaliteten och de smarta glödlamporna från WiZ signalerar den aktuella situationen med matchande färgad belysning. Lärare eller annan personal kan även få notiser via t.ex. e-mail eller SMS när gränsvärdet har uppnåtts. Conrad Connect IoT-plattformen gör det möjligt för dessa olika smarta enheter från olika tillverkare att arbeta och kommunicera med varandra.

✔ WiZ ✔ Netatmo

 
 

Laddningssystem för bärbara datorer och surfplattor

Det är viktigt lagra och ladda bärbara datorer och surfplattor i skolan på ett säkert sätt. Du kan uppnå båda dessa delar med våra mobila laddnings- och hanteringssystem. Säkert lås, automatisk laddning och lätt att bära mellan klassrum.

✔ Laddningssystem för bärbara datorer och surfplattor

 
 

Skydda dig själv och dina elever

Spridningen av coronavirus via aerosoler är störst i slutna utrymmen. Risken för kontaminering med Covid-19 under lektionstid är därför hög. Inom klassrummet är det särskilt viktigt att hålla avstånd, hygien och skyddsåtgärder samt god ventilation. En smidig åtgärd är därför att installera CO2-sensorer eller CO2-mätutrustning i varje klassrum som ett verktyg. Med våra produkter skyddar du dig själv och dina elever.

✔ Gasdetektor ✔ CO2-mätare ✔ Munskydd

 

Kanske intressant för dig?

Med cAPPito kan lektioner utformas digitalt i skolor, även utan digital infrastruktur. Minidatorn bygger sitt eget nätverk där eleverna t.ex. kan ringa in med sina egna smartphones. Lärarna loggar också in med sin enhet och kan använda cAPPito-nätverket för att visa presentationer, köra tester och distribuera läxor, allt utan ytterligare IT-infrastruktur. Tack vare den digitala tekniken kan samma material också användas för elever som till exempel följer lektioner hemifrån.

Med Conrad Connect kan du ansluta smarta enheter, appar och tjänster mellan olika tillverkare på en enda plattform och automatisera dem genom intelligenta projekt.
Målet med Conrad Connect: att förenkla användarnas liv på alla områden!

Netatmo skapar engagerande och intelligenta föremål som interagerar intuitivt med sina användare för att förbättra komfort och säkerhet hemma.
Upptäck hur Netatmo-enheter också kan ge mervärde till din skola.