binaries/content/gallery/ccpjunior-nl/banners/landing-pages/brand-promotion/website-landing-page-brand-promotion-se.png/website-landing-page-brand-promotion-se.png/hippogallery:original

Tillfällig rabatt på tre av våra egna starka varumärken

Förutom välkända varumärken har vi också hundratals produkter från våra egna varumärken Voltcraft, Toolcraft och Renkforce i vårt sortiment. Det är ingen större skillnad i kvalitet jämfört med A-varumärkena, men det är stor skillnad i pris. Testa våra prisvärda alternativ.
Mellan 12 - 30 juli har vi sänkt priserna på hela sortimentet av dessa varumärken med 10 %. Ingen rabattkod behövs, produkterna är redan prissänkta.

Mätteknik & strömförsörjning från Voltcraft

Voltcraft är ett av de välkända varumärkena från Conrad, specialist inom mätteknik, laddningsteknik och strömförsörjning. Voltcraft använder den senaste tekniken och har garanterat ett bra pris och mycket bra kvalitet som håller i flera år. Du har en 2 års garanti som standard på produkter från Voltcraft.

Visa alla produkter från Voltcraft ›

Utvalda produkter

Professionella verktyg från Toolcraft

Utöver vanliga verktyg har Toolcraft ett brett utbud av specialverktyg till ett överkomligt pris. Toolcraft-verktyg är därför idealiska för både hantverkare och proffs som väljer kvalitet utan att betala för mycket. Utbudet från vårt eget varumärke Toolcraft består av verktyg av hög kvalitet, lagringssystem för verktyg och mätinstrument för att förenkla det dagliga arbetet.

Visa alla produkter från Toolcraft ›

Utvalda produkter

Renkforce A/V-utrustning och 3D-skrivare

Oavsett om du letar efter en väckarklocka, en studiomikrofon eller en Bluetooth-högtalare, har Renkforce det. Men det slutar inte där. HD-lagringsfodral, nätverksförlängningskablar, 3D-skrivare: Renkforce är ett varumärke med ett mycket brett sortiment.

Visa alla produkter från Renkforce ›

Utvalda produkter