Rätt skrivare för varje användningsområde

Digitala arbetsprocesser är en del av vardagen i nästan varje jobb och i alla företag. Trots detta krävs utskrivna, skannade eller kopierade dokument då och då. Vissa anställda föredrar även analoga anteckningar på tryckta dokument. Andra gånger krävs en signatur för att verifiera ett brev. Du kanske behöver skriva ut material till personal ute på fältet? Oavsett behövs rätt skrivare för att hålla dessa och många andra processer igång.

      

   

Rätt skrivare för varje användningsområde

Bläckstråleskrivaren: allroundern

Den förbrukar mindre energi än lasrar, är tyst, billig och passar perfekt för små utskrifter. Den kan även användas för specialmedia som belagda CD-skivor och DVD-skivor.

Den multifunktionella bläckstråleskrivaren: allroundern

Precis som bläckstråleskrivaren ger den multifunktionella bläckstråleskrivaren snabba utskriftsresultat och högupplösta skanningar. Dessutom är mobilutskrift möjligt via en anslutning via WiFi, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print, Apple AirPrint och liknande molntjänster.

Du kan välja mellan en 3-i-1-enhet eller en 4-i-1-enhet:

  • Du kan skriva ut, kopiera och skanna med en 3-i-1-maskin
  • Med en 4-i-1 eller allt-i-ett-enhet kan du även faxa

   

  

Laserskrivare: för frekvent användning

En laserskrivare skriver ut sida per sida och är därför något snabbare än en bläckstråleskrivare. Samtidigt är laserutskrifter mer motståndskraftiga mot ljus eller vatten. Laserskrivaren är inte på något sätt underlägsen än bläckstråleskrivaren när det gäller att skriva ut texter och bilder. Det är den perfekta skrivaren för kontoret. Du kan välja mellan modeller som bara skriver ut i svartvitt och modeller som också skriver ut i färg.

Multifunktionslaserskrivare: allroundern

I princip har den multifunktionella laserskrivaren samma positiva egenskaper som laserskrivaren. Dessa kompletteras av WiFi-kapaciteten och integrationsalternativen i olika systemmiljöer. Detta möjliggör ett mer flexibelt arbete genom användning via smartphones och surfplattor.

Du kan kontakta oss för mer än bara skrivare. Patroner och tonrers av alla välkända märken och billigare alternativ finns också i vårt sortiment