IT-infrastruktur: från hemmakontor till intelligent arbetsplats

Nya arbetsformer, till exempel ett hemmakontor, kräver flexibel åtkomst till data från alla enheter och platser. Optimal nätverksteknik skapar intelligenta arbetsplatser som uppfyller dina krav, förenklar digitalt samarbete och förbättrar kommunikationen. Ett stabilt WiFi-nätverk och korrekt validerade och installerade telefoner och WiFi-åtkomstpunkter är grunden. Följande produkter förvandlar alla arbetsplatser till en intelligent arbetsplats på ett ögonblick.

  

Digitus: en uppgradering för din arbetsplats

 

10-tums nätverksteknik

För ett framtidssäkert nätverk med en städad IT-infrastruktur och högkvalitativa nätverkskomponenter har DIGITUS® utvecklat en lösning som med sin 10 tums storlek uppfyller kraven för ett kompakt och samtidigt avancerat nätverk. Utrusta ditt nätverksskåp med rätt komponenter och utöka ditt nätverk om det behövs för att skapa en helt nätverkkopplad arbetsmiljö.

Anslutning

När tekniken utvecklas minskar antalet fysiska anslutningar till de senaste enheterna. Dockningsstationer, adaptrar och nav har utvecklats för att ansluta moderna enheter till tidigare modeller och för att utbyta data. DIGITUS® erbjuder dig rätt gränssnitt så att du kan ansluta alla typer av enheter med varandra när som helst.

Ljud- och videoteknik

Presentera dina idéer och innehåll i hög upplösning med bästa signalöverföring med ljud- och videolösningarna från DIGITUS®. Dela din skärm med andra under en konferens, även över långa avstånd.

   

Ergonomi

Variation är viktig, även på arbetsplatsen. Om du vill arbeta stående kan du justera höjden på ditt skrivbord med den justerbara bordsramen från DIGITUS® via pekskärm. Oavsett om du vill visa dina kollegor skärmen eller använda din bildskärm vertikalt, rörliga fästen gör det enkelt att rotera och justera din bildskärm. DIGITUS® stöder dig med olika system för att göra arbetsplatsen ergonomisk.

  

Ett tyst WiFi-nätverk med AVM

Mesh-nätverk

Ibland är ett WiFi-nätverk inte tillräckligt kraftfullt för att täcka alla delar av hemmet eller kontoret. Det är här WiFi Mesh kommer in i bilden: flera distribuerade enheter kombineras till ett stort nätverksliknande nät

Fördelarna med ett Mesh-system:

   

  • Ett lösenord och användarnamn för hela nätverket
  • Mesh-kontroll: optimering av WiFi-anslutningen och användningen av WiFi-åtkomstpunkter
  • AP-kontroll: bästa möjliga anslutning för olika enheter
  • Bandkontroll: användning av den mest optimala radioförbindelsen mellan systemkomponenterna och därmed snabbast möjliga datautbyte
  • Mesh Master: den hanterar anslutningsinformationen för alla WiFi-slutenheter och bestämmer när en trådlös nätverksändring är användbar för optimal anslutning och användning av repeaterna

Vilka är kraven?

 

  • WiFi-enheten måste ha dubbla band (2,4 och 5 GHz-band måste stödjas).
  • WiFi-standarderna 802.11k och 802.11v måste stödjas fullt ut av WiFi-enheten.
  • Alla berörda FRITZ! produkter måste integreras i nätet (igenkännligt med masksymbolen).
  • Du har en FRITZ! Box med WiFi AC eller Wi-Fi 6 krävs.
  • WiFi-mottagningsnätverksnamnet (SSID) för båda frekvensbanden på Mesh Master måste vara identiskt (detta är fallet när FRITZ! Box levereras).
  • På FRITZ! -Produkter är åtminstone FRITZ! OS 7.10 installerat.

   

   

  

Ideal Networks: Stöder snabb och exakt kabeltestning

Power over Ethernet - Den perfekta nätverks PoE Pro-kabeltestaren

För att påskynda reparationer, installationer och andra jobb, sedan tillkomsten av PoE, behöver tekniker effektiv, korrekt PoE-autentisering. Detta hjälper till med installation av VoIP-telefoner, intelligenta belysningssystem, Wi-Fi-åtkomstpunkter, underhåll av CCTV och mycket mer.

Den handhållna testaren stöder PoE Pro

 • bestämning av PoE-klass, spännings- / spänningsfall, effekt och typ av injektor.
 • detektering av mängden tillgänglig ström.
 • PoE upp till 90W (PoE ++), testar alla PoE-klasser (0-8) och typer (af / at / bt) och verifierar godkännande/misslyckande för installationen enligt IEEE-standarder.