Fälttjänst och mobilt arbete

Att kunna hjälpa kunder på plats är avgörande för många i den dagliga verksamheten. Detta kräver dock specialutrustning. Utrustningen måste vara robust, lätt och pålitlig för de som reparerar och underhåller. Mobilt arbete och att vara flexibel är mycket viktigt idag. Från att ta hand om key accounts, arbeta hemifrån, inom företaget och ute hos kund. Det gäller även de som arbetar i fabrik/lagermiljö och som måste ha möjlighet att kunna ta med sig sin utrustning. Små lokala företag som behöver utrustning som de kan använda i sin verksamhet, men även som de kan använda ute hos kund.

      

CAT-telefoner - dammsäker, stänksäker, vattentät

CAT S31 outdoor smartphone 16 GB 4,7 tum (11,9 cm) Dual-SIM Android ™ 7,0 Nougat 8 megapixel

Cat S31 Smartphone konstruerades för att överleva det mesta. Tack vare högklassiga och robusta material kan den falla, smutsas ner och hamna under vatten, och du kan ändå vara säker på att den fungerar utan problem. Den är utrustad med egenskaper som hjälper den att klara av krävande förhållanden och utomhusmiljöer - och till detta hör bland annat skärmens ljusoptimering vid direkt solljus eller vid väta, samt det långlivade uppladdningsbara batteriet. Låt inte din telefon begränsa dig, välj en överlevnadsexpert: CAT S31.

CAT S41 outdoor smartphone 32 GB 5 tum (12,7 cm) Dual-SIM Android ™ 7.0 Nougat 13 megapixel

Denna robusta smartphone med extra kraftfullt batteri kan också ladda andra enheter med funktionen ""batteridelning"". Den klarar alla extrema situationer som du måste bemästra oavsett om det gäller under arbete eller på fritiden. Du kan tappa den på marken eller i vattnet, eller glömma att ladda den, det spelar ingen roll: CAT® S41 kommer aldrig att svika dig.

CAT S52 outdoor smartphone 64 GB 5,65 tum (14,4 cm) dual SIM Android ™ 9.0 12 megapixel

II en ny elegant design, men utrustad med samma robusta militärstandard, är Cat S52 en tolkning av robusta smartphones. Den är elegant och praktisk men tåler de tuffaste förhållandena.

    

Felsökning av en PoE (Power-over-Ethernet) -installation

Smarta byggnader innehåller alltmer olika IoT-enheter som behöver drivas via Ethernet (PoE). PoE har snabbt blivit standarden för smarta byggnader med IoT-utrustning. PoE kan överföra elektrisk energi och nätverk via en kabel (CAT6, CAT6A eller CAT5e). Sammantaget minskar PoE antalet kablar och leder till lägre kostnader, förenklad infrastrukturhantering, lättare underhåll, mindre driftsstopp, större installationsflexibilitet och lägre energiförbrukning.

 

Fluke Networks MS-POE Audio / Video kabelmätare, nätverk

Microscanner ™ PoE möjliggör snabb och enkel PoE-verifiering. Testaren visar den tillgängliga PoE-klassen (0-8) för 802.3at, .3af och .3bt-enheter, liksom spänningen för passiva PoE-källor. Tillgängliga tjänster (upp till 10G), kabellängd, kabelkort, kabel-ID, intelligent toning och avstånd från felet tillhandahålls också.

Fluke Networks MS-POE-KIT kabelmätare, telekommunikation

  • Microscanner ™ PoE möjliggör snabb och enkel PoE-verifiering.
  • Testaren visar den tillgängliga PoE-klassen (0-8) för 802.3at, .3af och .3bt-enheter, liksom spänningen för passiva PoE-källor.
  • Tillgängliga tjänster (upp till 10G), kabellängd, kabelkort, kabel-ID, intelligent toning och avstånd från felet tillhandahålls också.

    

Behöver du utrustning när du är på resande fot?

Se vad vi erbjuder under vårt eget varumärke VOLTCRAFT.