Moderna arbetsplatser är delade arbetsplatser

Vår arbetsmiljö har förändrats över en natt. Rutiner måste överges och vi måste ta nya vägar. Det är företagens ansvar att anta denna utmaning och anpassa arbetskulturen till de nya omständigheterna.

Vi kan anta att arbeta hemifrån och ett mer flexibelt arbete kommer att fortsätta även efter covid-19. Därför måste många företag uppdatera sin teknik för att möjliggöra nätverk i vid bemärkelse.

"Som en teknisk pionjär påbörjade vi den digitala omvandlingen av vårt företag mycket tidigt. Den nuvarande exceptionella situationen understryker fördelen med digitala arbetsmetoder för att kunna agera snabbt och flexibelt var som helst och när som helst. Detta möjliggjorde för oss att 99,5% av våra internationella anställda kunde arbeta decentraliserat inom tre dagar utan att det påverka de pågående processerna och vårt sätt att arbeta. Våra kunder märker ingen skillnad om vi arbetar på våra kontor eller hemifrån: Vi förlitar oss på digitalt samarbete, flexibelt arbete, videomöten och mobila enheter."

Ralf Bühler, Chief Sales Officer bi Conrad Electronic

"Tillsammans med Google Cloud Premier-partner Wabion var vi ett av de första företagen i Tyskland som introducerade G-Suite för hela Conrad-gruppen 2016 och det visade sig vara ett smart beslut, nu mer än någonsin. G-Suite har hjälpt oss att påskynda digitalisering inom samarbetsområdena. Vi kan bara rekommendera alla företag, oavsett storlek eller kundmål, att ta detta steg mot ett modernt, digitalt arbetssätt."

Aleš Drábek, Chief Digital & Disruption Officer bi Conrad Electronic

     

Högre effektivitet och lägre kostnader med Google Cloud

Fördelarna med Google Cloud och G-Suite:

  • Eliminering av licens- och driftskostnader för de lokala servrarna. Det finns inte längre några oplanerade reparationskostnader och tiden man får lägga på internt IT arbete reduceras drastiskt

  • Affärsfördel genom hållbarhet och att bättre kunna planera för (avsevärt reducerade) kostnader

  • Inga nätverksstörningar: Google Cloud är den enda leverantören med sin egen infrastruktur. Man behöver inte köpa bandbredd från externa leverantörer och kan därför garantera drifttid på 99,99% (vilket är särskilt viktigt när man ofta har videokonferenser)

  • Om så önskas kan du ange var dina data finns (datacenter EU, USA, världen över)

  • Du har tillgång till dina filer när som helst och var som helst. Tack vare den höga flexibiliteten detta innebär lockar du som företag till dig unga talanger

     

Vad erbjuder G-Suite och vad kostar det?

G-Suite är en sammanställning av olika appar för klassiska kontorslösningar och innehåller följande:

  • Kommunikation (mail, chat, videokonferens)

  • Fillagring (Drive)

  • Samarbete i realtid (dokument, kalkylblad, presentationer etc.).

G-Suite är tillgängligt från 5,20 EUR per månad/användare (G-Suite Basic). Den utvidgade och mest populära upplagan (G Suite Business) inkluderar också obegränsat molnlagringsutrymme och möjlighet till datalagring i ett datacenter i EU. G-Suite Business är tillgängligt för EUR 10,40 per månad/användare.

     

Rabattkod

Med Wabion, den ledande Google Cloud Premier Partnern i DACH-regionen (Tyskland, Österrike, Schweiz), har vi tagit vägen till molnet. Boka en tid utan förpliktelse för en individuell konsultation och få attraktiva rabatter för att utbilda dina anställda efter bytet, använd rabattkoden CONRAD2020.