Skydda och säkra din data

Arbetsplatser behöver särskild uppmärksamhet. Det finns ofta behov av mätutrustning och handverktyg, men datasäkerheten är också av stor betydelse. Ett skrivbord verkar vara en ganska vanlig arbetsplats, men det är det inte. Det finns många, många olika typer av arbete som utförs vid ett skrivbord med olika krav. Skrivbord på kontoret, i lagret, för MRO, FoU, etc. I detta use-case visar vi utrustning som är nödvändig, oavsett arbete.

      

Seagate

Skydda ditt digitala liv med den fantastiska Seagate Backup Plus-serien med hårddiskar. Från pålitliga desktop-hårddiskar till eleganta bärbara hårddiskar ger dig Seagate den tillförlitlighet och prestanda du behöver var som helst och när som helst.

Seagate Backup Plus HUB - Enkel databackup med ett inbyggt nav för att organisera och ladda enheter.

Moderna bärbara datorer och ultrabooks är små och kraftfulla, men de saknar vanligtvis viktiga anslutningar och praktiska minneskortsfack. De stationära hårddiskarna i Backup Plus Hub-lagringsserien har kapacitet upp till 14 TB och är det perfekta tillskottet till moderna bärbara datorer och fungerar också som ett datacenter och en laddningsstation. Med hjälp av de integrerade USB-portarna på framsidan kan du säkerhetskopiera dina värdefulla filer, foton och videor och ladda din surfplatta, smartphone eller kamera samtidigt, även om ditt system är av eller i vänteläge. Med plattformskompatibilitet, utmärkt tillförlitlighet och hög hastighet kan du säkerhetskopiera nästan vad som helst med lätthet.

IronWolf® - den ultimata lagringsserien för NAS-system

IronWolf-portföljen inkluderar kraftfulla och mycket tillförlitliga hårddiskar och SSD-enheter för NAS-miljöer med flera användare och höga arbetsbelastningar. IronWolf och IronWolf Pro hårddiskar upp till 16 TB sätter nya kapacitetsstandarder. IronWolf 110 och 510 SSD kan integreras som en cachelösning i kompatibla NAS-system. Kombinationen av HDD och SSD möjliggör cache med maximal kapacitet, minimikostnader och optimal prestanda.

IronWolf-hårddiskar, speciellt optimerade för användning i NAS-system, erbjuder dig det bästa skyddet för dina data, till exempel i kombination med en Synology NAS och IronWolf Health Management integrerad i Synology-operativsystemet (DiskStation Manager).

IHM visar användarmöjligheterna för förebyggande, ingripande och sanering, förbättrad övergripande systemtillförlitlighet genom kontinuerlig övervakning och användaraviseringar.

    

Cherry tangentbord och möss

    

Logitech tangentbord och möss