Tillbehör för verktyg

Rätt utrustad för vardagen

De rätta tillbehören är lika viktiga som själva verktyget. Upptäck vårt omfattande utbud av tillbehör.

Conrad erbjuder rätt utrustning för varje behov. Vi är teknik.

Vi andas teknik ›

3M VHB-tejp

Sedan 1980 har VHB™-tejp, som uppfanns av 3M, haft en långvarig framgång med sin oslagbara vidhäftningsstyrka. De självhäftande tejperna används i otaliga byggnader och produkter världen över. De anses fortfarande vara industristandard och används inom många områden. Upplev styrkan och tillförlitligheten hos 3M VHB-tejp.

SWG HOX-skruvar

VARIABEL OCH MÅNGSIDIG TILLÄMPNING Den universella professionella skruven för många olika användningsområden. För möbler, butiks- och inredningsdetaljer samt tak- och träkonstruktioner - med HOX professionella träskruv fattar du alltid ett säkert beslut.

ALLTID RÄTT SKRUV I PÅLITLIG KVALITET. De professionella träskruvarna HOX från SWG tillverkas under de strängaste kvalitetsvillkoren. Med den är du på den säkra sidan för en konstant hög kvalitet vid träbearbetning. Det sparar också energi och ansträngning för människa och maskin.

fischer DuoPower-plugg

Fischer DUOPOWER erbjuder mycket goda hållfasthetsvärden tack vare två komponenter: Den grå komponenten av högkvalitativ polyamid aktiverar automatiskt den optimala funktionsprincipen (expansion, klaffar) för bästa hållfasthet, beroende på byggmaterialet. Expansionsvingarna i den röda komponenten stöder den säkra spridningen och ger ytterligare säkerhet åt den grå komponenten. Enkel skruvning av skruven och korrekt "dragning" i slutet. Ingen överdragning av skruven. Den kant som är gjuten på ankarhuvudet förhindrar att ankaret glider in i borrhålet. DUOPOWER är det första valet för fastsättning.

Toppmärken

Andra ämnen kring vår Sourcing Platform