Högkvalitativa produkter för din byggarbetsplats

Rätt lim- och skruvanslutningar och pålitlig arbetssäkerhetsteknik - oumbärlig på alla byggarbetsplatser.

  

Yrkessäkerhet och hälsa

3M

Professionellt hörselskydd från 3M, en av världens ledande tillverkare. Individuella lösningar skyddar din hörsel effektivt - med innovativ teknik och omfattande tjänster för alla bullermiljöer.

3M hjälper dig med din personliga skyddsutrustning, identifiera faror och minimera risker. Håll dig tryggare med pålitliga, omfattande säkerhetslösningar för att hålla dig säkrare.

Skydda din hörsel förebyggande och hållbart - med 3M hörselskydd.

Hörselskyddsprodukter i olika utföranden och material för alla dina utmaningar.

På arbetsplatsen, särskilt på byggarbetsplatsen, uppstår ofta en mycket hög bullernivå. För att skydda arbetarna från bestående skador erbjuder hörselskydd från 3M det perfekta skyddet. Skräddarsydd för alla situationer - för mer säkerhet, effektivitet och komfort.

Ge inte farliga ämnen en chans - med 3M andningsskydd.

3M erbjuder andningsskydd med olika skyddsnivåer för att ge bästa möjliga skydd mot farliga ämnen på bästa möjliga sätt.

Oavsett om det är engångsskydd eller underhållsfria halvmasker, måste ditt personliga skydd anpassas optimalt till dig och respektive användningsområde. 3M-sortimentet erbjuder omfattande lösningar för alla behov.

    

Lim- och skruvanslutningar

LOCTITE - Självhäftande material

LOCTITE är världens ledande varumärke för högpresterande och hållbara lim.

Loctites omfattande produktsortiment erbjuder tillverknings- och underhållsteknik för reparationer av utrustning och installationer i alla industrisektorer. Oumbärligt för att förhindra funktionsstörningar och haverier och effektivisera processer.

3M - Självhäftande tejp

En brett utbud av monteringsband, isoleringstejper och konstruktionslim - alltid rätt lösning för ditt fogproblem.

Självhäftande tejp från 3M kan användas för att binda olika material såsom aluminium, stål, glas och plast, såväl som målade och pulverlackerade ytor kan förenas i praktiskt taget alla applikationer.

SWG skruvanslutningar

SWG Schraubenwerk Gaisbach GmbH är en av de viktigaste tillverkarna och distributörerna av fästteknik för trä- och metallindustrin i Europa.

Kompromisslös kvalitet, toppmoderna maskiner, mer än 50 års erfarenhet av skruvtillverkning och en framtidsinriktad hantering, det här är nycklarna till framgång.

Fischer