Elinstallation? Kompakt och säkert

Kraven på problemfri och säker drift av en elektrisk installation ökar. Å ena sidan blir bestämmelserna allt strängare, å andra sidan måste installationen klara högre strömmar på grund av ökande belastningar. Vi erbjuder dig rätt produktsortiment och optimala lösningar för de ständigt ökande kraven på elinstallationer.

  • Förebyggande av potentiella faror

  • Komponenter av hög kwalitet

  • Innovativa produkter och lösningar   

Kompakt FI/LS-switch 5SV1 i endast en fördelningsenhet

Halva utrymmesbehovet, i full överensstämmelse med standarderna

Med FI/LS-switch 5SV1 har Siemens för första gången kombinerat den fullständiga elektromekaniska funktionaliteten hos dessa skyddsanordningar i endast en fördelningsenhet (PD). Denna utveckling garanterar därmed det jordfels- och överbelastningsskydd som krävs enligt europeiska standarder för strömmar upp till 16 A i en i stället för två PD:er. FI/LS switchen 5SV1 är särskilt utrymmesbesparande, kan enkelt eftermonteras i befintliga byggnader och kan kombineras med brandskyddsbrytarblocket 5SM6. Den skyddar särskilt mot farliga elektriska stötar, överströmsskador och systemfel. Produkten finns i olika typer och versioner.


   

Undvik elektriska olyckor

PRCD-S pro: den senaste generationen av mobilt personskydd.

PRCD-S pro är en bärbar jordfelsbrytare med elektronisk jordfelsbedömning som växlar alla poler som en mellanliggande anordning. Felfri omkoppling trots att man bär handskar, en tydlig visning av enhetens status och fel samt andra nya funktioner gör PRCD-S pro unik.

   

Den senaste tekniken för hemautomation

Bluecontrol är en globalt etablerad Bluetooth-standard för dataöverföring av Smart Home-produkter. Använd den för att bekvämt styra tidsstyrda funktioner som belysning, uppvärmning och persienner i bakgrunden via appen och på så sätt ha kontroll över hela energihanteringen i ditt hem. Alla Blue-control- och Smart-control-produkter från Kopp är kompatibla med varandra och kan användas tillsammans i ett system.


Elinstallation - Framtidsorienterad elutrustning för varje byggnad

En felfri elinstallation är en förutsättning för en säker, ekonomisk, miljövänlig och framtidsorienterad användning av byggnader. I vår webbshop kan du få alla komponenter som du behöver för din elinstallation från en pålitlig partner. Installationsmaterialet och de innovativa styrenheterna som erbjuds av kända varumärken uppfyller de föreskrivna normerna och höga kvalitetskraven.


   

Installationsmaterial

Efterfrågan på installationsmaterial ökar: kvalitet, tillgänglighet och funktionalitet spelar en viktig roll. TRU Components är ett starkt varumärke med stor produktdiversitet både i bredden och djupet av sortimentet, med många komponenter särskilt för panelbyggande inom display- och styrteknik. Vandalsäkra knappar och strömbrytare samt ett stort antal optiska och akustiska displayer finns i många varianter.


Upptäck fler intressanta ämnen

Våra toppmärken

Mer om vår Sourcing Platform - våra tjänster

Även intressant

Allt om byggteknik

Conrad erbjuder dig tekniska lösningar som är anpassade till kraven i din byggnad.

Allt om automatisering

På den här sidan hittar du allt från modernisering och utbyggnad till underhåll och reparation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Missa inte nyheter, erbjudanden och höjdpunkter på Conrad.