Trädgård: Fånga eller jaga bort oönskade insekter

Insekter är en del av sommaren. Men man vill gärna slippa flugor som flyger runt inomhus, sova utan att det surrar runt öronen och njuta av mat och fika i trädgården utan att ha en svärm getingar över sig. Vi har en mängd olika produkter som kan hjälpa dig med detta.

  

Getingfällor

För att kunna sitta utomhus ostört på sommaren är det klokt att vidta försiktighetsåtgärder och bekämpa getingar. Fånga getingar enkelt och snabbt med dessa praktiska getingfällor!

  

Insektsskrämmare

Är du en person som inte vill bli störd av getingar, flugor och myggor, men samtidigt inte vill döda dem? Välj då ett icke-dödligt, insektsvänligt sätt att bekämpa skadedjur med hjälp av en insektsskrämmare eller ett insektsavvisande medel. På så sätt är både du och insekterna nöjda!

  

Flugfällor / flugsmällare

Det vimlar av bananflugor och flugor. Mycket irriterande och frustrerande! Med en (frukt)flugfälla sätter du stopp för detta välkända problem.

  

Insektsfångare LED

Insektslampor är mycket effektiva för att bekämpa insekter: flugor, myggor, getingar och många andra flygande insekter. Insekterna attraheras av ljuset och fångas sedan av elektricitet eller klibbig film. Det är bara att ansluta insektslampan till elnätet och du är klar!

  

Flugnät

Om du inte vill ha flygande insekter i ditt vardagsrum eller sovrum bör du utrusta dina fönster och dörrar med flugnät. Vi erbjuder dessa i alla storlekar och de passar både för fönster och dörrar. Alla flugnät är från det välkända kvalitetsmärket Tesa, så att du garanterat får kvalitet i ditt hem.