binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-pages/spring-fit/website-landing-page-springfit-se.png/website-landing-page-springfit-se.png/hippogallery:original

Redo för våren?

Med de första varma solstrålarna vaknar blommor och växter till liv på balkongen och i trädgården. Nu är våren här. Denna månad vaknar vårkänslorna och det känns skönt att komma iordning och få rent och fint hemma. Man städar bilen och byter däck och så beger man sig kanske ut på en joggingrunda i det fina vårvädret och försöker komma i form. 

 

Gör din balkong och trädgård redo för våren

På våren är trädgården och balkongen i startgroparna för den nya trädgårdssäsongen. Nu är det dags att klippa träd och häckar och ta hand om gräsmattan, planera växter och sköta om krukväxter. Vi har samlat en mängd produkter du kan behöva för din balkong och trädgård så att din trädgård kan bli till en avkopplande oas.

Produkter

Städa enkelt - nu är det dags för vårstädning!

Vi har praktiska och smarta produkter som underlättar städningen, för det är ju inte alla som tycker att det är kul att vårstäda. Med våra produkter kan du inte bara städa noggrant utan du spar också tid och energi.

 

Produkter

Säg adjö till vinterdäcken!

Byt däck hemma själv. Tumregeln för när man ska byta mellan sommar- och vinterdäck är vanligtvis i april och oktober. Vill du spara pengar för däckhotell och montering? Du kan göra det själv istället. Allt du behöver för att byta däck är: vilja, motivation och följande fyra hjälpmedel: domkraft, pallbock, fälgkors eller hylsa med dragkraft, och en momentnyckel.
 

 
 

Produkter

Sol och värme lockar – bege dig ut i den friska luften

Med våren kommer energin tillbaka. Träning i den friska luften ger dig energi och glädje. Ett sätt att öka motivationen är att använda en stegräknare. Stärk din kropp och förbättra din kroppsmedvetenhet med hjälp av stretch och styrketräning. Ta dig ut på långa cykelturer eller vandra och upptäck nya områden. Ge den tillräcklig avkoppling och förse den med nödvändiga vitaminer.
 

 
 

Produkter

Smartwatches Prikkelstroomtherapie