binaries/content/gallery/ccpjunior-se/banners/landing-pages/health-safety/website-landing-page-healthsafety-se.png/website-landing-page-healthsafety-se.png/hippogallery:original

Kameror med temperaturscreening

Mät temperaturen snabbt

Kameror med temperaturövervakning är särskilt lämpliga för snabba mätningar som måste utföras inom kort tid. Förutom kontaktlös mätning eller ansiktsigenkänning har dessa kameror termiska sensorer som kan mäta temperaturer. Tack vare den senaste tekniken och AI hör falska larm till historien.

System för personalvägledning

Led, avsluta och markera

För att hantera besökare och kundflöden så enkelt och effektivt som möjligt rekommenderas användning av speciella personliga vägledningssystem. Med deras hjälp kan till exempel vissa områden avgränsas eller göras otillgängliga. Du kan även öka säkerheten på ditt kontor och ldina okaler med utrymningsvägar eller nödutgångar rätt utmarkerade.

Skiljeväggar och ansiktsskydd

Säkerhet utan att synlighet hindras

Med skiljeväggar som är enkla att installera kan du ge det nödvändiga skyddet snabbt, t.ex. vid försäljning eller informationsdiskar. Väggarna ger ett tydligt synfält samtidigt som de ger maximalt skydd mot infektion och är vanligtvis klara för användning utan strukturella åtgärder. Ansiktsskydd, som är menade att täcka även glasögon, gjorda av kristallklart polykarbonat, är avsedda för skydd av personer och täcker vanligtvis även området runt ögonen.