Nu när sommaren har kommit dyker också insekterna upp. Vilket är mycket irriterande när du vill fika eller äta ute och njuta av det fina vädret. Din sömn kan också störas avsevärt när det surras runt huvudet på dig. Vi erbjuder en lösning med olika produkter som säkerställer att du kan äta ute och koppla av igen.

 
 

 

Flugor och myggor

Den kliar på armar och ben när du sitter i trädgården, surret när du sitter ute på kvällen och njuter av en sommarkväll eller en störd nattsömn ... det är ett minne blott med en flugfälla, flygsmällare eller myggskydd. Skydda dig från oönskade gäster!

Till produkterna> ›

 
 

Produkter

 

Bekämpa getingar

Getingfällor lockar getingar bort från där du sitter. Getingfällor fångar getingarna i en behållare som de inte kan fly ifrån. Det fungerar verkligen! Att föröka täcka din dricka och ha getingar surrandes runt maten är nu ett minne blott.

Till produkterna> ›

 
 

Produkter

 

Icke-dödlig insektsbekämpning

De flesta insekter fyller en funktion och det är egentligen inte nödvändigt att döda dem så fort de stör oss. Vi erbjuder insektsmedel och insektsfällor så att du slipper besvären samtidigt som insekterna får leva. Win-win för alla!

Till produkterna> ›

 
 

Produkter

 

Insektslampor

Flugor i huset ... nu när fönster och dörrar är öppna igen hittar du dem överallt. Inte så hygieniskt och väldigt obehagligt om du vill titta på TV ostört eller läsa en bok i all stillhet. Eller när du lagar mat och måste jaga bort flugorna från maten. En insektlampa erbjuder en lösning. Flugor lockas till dem och elimineras. På detta sätt kan du lämna dina fönster och dörrar öppna utan att ha problem med flugor som stör inomhus.

Till produkterna> ›

 
 

Produkter

 

Insektsnät & flugskärmar

Lider du också av insekter i ditt sovrum? Inte förvånande med tanke på att flugor och myggor söker sig till värmen i ditt (sov) rum på kvällen. Förhindra detta med skyddsnät eller flugskärmar. Flugskärmar skyddar också ditt vardagsrum från oinbjudna gäster på sommaren utan att döda dem. Vi önskar er en avslappnad och varm sommar!

Till produkterna> ›

 
 

Produkter